- samlet udbud af sommerhuse i Fårup Sommerland - Forlystelsespark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Fårup Sommerland - Forlystelsespark  /  Blokhus Strand og By - Quintusvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31180415 - Blokhus Strand og By - Quintusvej 10

Beskrivelse
Virkeligt charmerende sommerhus tæt på Blokhus By og Strand og med kort afstand til andre af Nordjyllands bedste udflugtsmål.
Står hygge og samvær højest på listen over ønsker, så danner dette lille hus den perfekte ramme om en afslappende familieferie meget tæt på Vesterhavet.

Indretning
Det lille charmerende hus er indrettet i en skøn og let romantisk stil med vægt på mange hyggelige detaljer. De store vinduer giver et dejlig lysindfald, og man mødes af en tryg og venlig atmosfære. Køkkenet er veludstyret og ligger åbent mod stuen og spisepladsen. Der er møbleret med flere sofaer, som giver rig mulighed for at koble af med avisen eller en god bog, måske med ild i brændeovnen på en kølig morgen eller ud på aftenen. På værelserne er hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge, og huset er derfor velegnet til en lille familie eller for to par. Badeværelset er lille, men velfungerende med bruser, og i bryggerset er ekstra bordplads og en vaskemaskine. Alt i alt et meget anvendeligt og dejligt hus.

Udendørs
Den tilhørende havegrund har god plads til leg, spil, løb, solbadning og andre udendørs aktiviteter. Terrassen er indhegnet og løber på to sider af huset, en del af den er overdækket, her er rart at spise eller hygge om aftenen, når solens stråler forsvinder. Desuden en overdækket carport, hvor bilen kan stå godt beskyttet for sand og salt fra Vesterhavet.

Beliggenhed
Huset ligger kun en enkelt kilometer fra Blokhus By og Vesterhavets tillokkende bølger. Man kan gå dertil ad områdets stier, om sommeren er det ofte den nemmeste og hurtigste vej. Børnene kan bruge timevis på den brede, hvide sandstrand eller i klitterne, og skulle de trænge til lidt afveksling, er Gateway Blokhus bestemt et besøg værd. Her finder man inde i skoven en stor naturlegeplads, grillpladser, shelters og flere åbne pladser til leg og boldspil. Endelig anbefaler vi også en tur til Danmarks bedste forlystelsespark Faarup Sommerland, som ligger i kort afstand til huset, eller en tur til Ålborg med Zoo og et stort udvalg af børnevenlige museer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 950 m
Indkøb: 900 m
Restaurant: 900 m
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.750,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.750,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.750,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.750,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:16 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen