- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Lyngby / Nørre Lyngby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Lyngby / Nørre Lyngby  /  Nr. Lyngby - Sælvej 11
<<Tilbage

Hus nr.  31180315 - Nr. Lyngby - Sælvej 11

Beskrivelse
Velholdt og godt beliggende sommerhus ved Nr. Lyngby
Hyggeligt og godt udstyret sommerhus til hele familien i et af Nordjyllands mest fascinerende og smukkeste naturområder.

Indretning
Sommerhusets 106 m2 er godt udnyttede og byder velkommen i en varm og hyggelig atmosfære. Via entreen er der adgang til et af de fire værelser og til køkkenet, som ligger i åben forbindelse med spisestuen og opholdsstuen, og herfra kommer man til de resterende tre værelser og de to badeværelser. Værelset ved entreen har to enkeltsenge og egner sig fint til familiens lidt større børn, som på den måde har mulighed for at trække sig lidt tilbage i løbet af dagen. Sommerhuset er fint udstyret med alle nødvendige og praktiske hjælpemidler som vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, trådløst internet og en varmepumpe med køl, som både sikrer en behagelig temperatur og en rimelig forbrugsøkonomi. På det ene badeværelse kan man benytte den lille sauna, og i stuen står en flot brændeovn, som spreder varme og hygge på de kølige morgener, eller hvis man f.eks. holder efterårsferie i huset. Et klassisk sommerhus med en fin kombination af hygge, rummelighed og god kvalitet!

Udendørs
Sælvej er en lukket vej, og man er derfor sikret fred og ro og kan opholde sig forholdsvist ugeneret udendørs. Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads til at lege og spille bold på græsplænen, mens den 60 m2 store og åbne terrasse lægger op til mange timers afslapning og lækre grillmåltider om aftenen. Bilen kan holde trygt og godt i carporten.

Beliggenhed
Nr. Lyngbys stejle og fascinerende kyststrækning ligger 300 meter fra sommerhuset, og man kan gå til strandkanten ad Ulstrupvej næsten lige udenfor døren. Man har cirka lige langt til de charmerende feriebyer Løkken og Lønstrup, og der er ikke langt i bil til hverken Skallerup Klit eller Faarup Sommerland. Overalt i Nordjylland finder man store klitplantager, hvor man på de anlagte stier og ad de forskellige ruter kan komme helt tæt på naturen, dyrene og fuglene. Og trænger man til lidt storbystemning, anbefaler vi en dagstur til Ålborg, som har et stort udvalg af spændende butikker og gode spisesteder eller Hjørring med den hyggelige gågade og shopping centeret Metropol.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 106 m2
Grundareal: 1254 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 310 m
Indkøb: 6 km
Restaurant: 4,2 km
Golfbane: 5,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.434,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.434,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.996,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.996,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:22 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen