- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Kettrup Bjerge - Kettrup Bjergevej 54
<<Tilbage

Hus nr.  31180085 - Kettrup Bjerge - Kettrup Bjergevej 54

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med perfekt beliggenhed og idyllisk sti til Vesterhavet
Længes I efter en ferie i smukke og rolige omgivelser og med muligheden for at give familien lidt kvalitetstid, så har dette skønne sommerhus de helt ideelle rammer til formålet.

Indretning
Sommerhuset hedder meget passende 'Fristed'; her er det nemlig helt oplagt at tage en pause fra hverdagens høje tempo og nyde hinanden og den smukke natur og få tanket både batterier og energiniveau op. Sommerhuset er velholdt og hyggeligt indrettet med gode møbler og et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkkenet er åbent og hænger sammen med spiseafdelingen og stuen, der ligger et niveau nede og indbyder til mange hyggelige stunder i den store og behagelige sofa. Både spisestue og stue har en dejlig udsigt til klitterne udenfor; så her er bestemt også godt, hvis man får en time til overs til en kop kaffe og en god bog. Har I børn med på ferien, kan de sove i værelset med køjesenge, og de vil helt sikkert sætte pris på både kabel-tv'et og det trådløse internet, så de kan se en film på en gråvejrsdag og holde kontakten ved lige med kammeraterne derhjemme. Dette sommerhus har en god og velfungerende kombination af kvalitet, hyggelig stemning og moderne faciliteter, og I vil helt sikkert ønske at komme tilbage hertil år efter år.

Udendørs
En vigtig del af ferie om sommeren er muligheden for at være udendørs og nyde solen og den friske duft fra Vesterhavet, og ved dette sommerhus er der både gode terrasser på flere sider og god plads til at lege og slikke sol på græsplænen. Grunden ligger godt afskærmet fra de andre omkringliggende sommerhuse, og børnene kan lege helt ugeneret og tage en tur på gyngerne, mens I også kan sidde i fred og ro under den overdækkede del af terrassen.

Beliggenhed
Kettrup Bjerge er et smukt og charmerende område mellem de mere kendte feriebyer Blokhus og Løkken. Landskabets grønne bakker indbyder til mange cykel- og gåture, og undervejs kan I flere steder nyde den fantastiske udsigt over Jammerbugtens kystlinje. Bag sommerhuset kan I tage en lille sti til stranden, en dejlig og hyggelig tur på kun 500 meter, før I står i det hvide sand og er klar til at hoppe i det blå Vesterhav. Hele området har også mange sjove udflugtsmål for børnene, vi anbefaler bl.a. en tur til Faarup Sommerland, som flere gange er kåret til Danmarks og Nordens bedste forlystelsespark, eller en minigolfmatch på det store og flotte anlæg ved Jambo Feriepark. Driller vejret lidt en dag, kan I få nogle gode timer til at gå i det store og subtropiske badeland i Blokhus og måske gå en tur rundt i byens store udvalg af butikker, inden aftensmaden indtages på en af de mange restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 1694 m2
Opført: 1966 
Renoveret: 2011 
Afstande:
Vandet: 540 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 3,1 km
Golfbane: 7,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.006,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.006,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.914,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.914,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen