- samlet udbud af sommerhuse i Nørlev Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nørlev Strand  /  Nørlev Strand - Klitmarken 24
<<Tilbage

Hus nr.  31179915 - Nørlev Strand - Klitmarken 24

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med fantastisk beliggenhed og Vesterhavet som nærmeste nabo
Ferie for hele familien i smukke og rolige omgivelser ved Nørlev Strand og med gode udflugtsmål indenfor kort afstand.

Indretning
Sommerhuset er velholdt og godt indrettet med plads til fem overnattende personer. Ved entreen ligger to soveværelser og badeværelset med bruser og en vaskemaskine, som næsten er uundværlig, hvis man har børn med på ferien. I forlængelse af entreen kommer stuen med en dejlig behagelig og rummelig sofa og tv med danske, skandinaviske og tyske kanaler og et skønt lille læsehjørne med gode stole og brændeovn, en rigtig hyggeplads. Køkken og spisestue ligger sammen, så det er nemt at servere alle måltider, og endelig finder man en hyggelig alkove i hjørnet af denne afdeling. De to soveværelser har begge dobbeltsenge, mens alkoven og hemsen med madrasser egner sig bedst til børn eller unge. De store glasvinduer giver et dejligt lysindfald, og hvad enten man kommer som familie eller par, vil man føle sig godt tilpas i dette velfungerende sommerhus.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, og på den store terrasse kan man rigtig nyde ferielivet, mens man betragter den smukke natur i området og det rige dyre- og fugleliv. Foran stuen er en del af terrassen overdækket, og her er særdeles godt om aftenen, når temperaturen og duggen begynder at falde. På grunden er en lille høj, hvorfra man kan om aftenen kan se solen gå ned i Vesterhavet.

Beliggenhed
Det store og fascinerende Vesterhav ligger kun 350 meter fra sommerhuset. Den nemmeste vej er ad stien ved Udemarken, så tager det kun få minutter at komme til den brede strand og det store vand. Nørlev Strand ligger mellem Lønstrup og Hirtshals, og på strækningen mellem de to byer kan man opleve lidt af hvert: Rubjerg Knude, Skallerup Seaside Resort med legeland, badeland og wellnessafdeling, flere klitplantager med stier til gå, løbe og cykelture, en af Danmarks største havne og Oceanariet, hvor man kan lære alt om livet i Nordsøen. I Hjørring, som er den nærmeste større by, kan man snuse lidt til storbylivet i de hyggelige gågader og det store shopping center Metropol.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 1600 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 325 m
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 5,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.409,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.409,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:23 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen