- samlet udbud af sommerhuse i Hjørring
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Hjørring  /  Lønstrup Strand og By - Østersøvej 34
<<Tilbage

Hus nr.  31179830 - Lønstrup Strand og By - Østersøvej 34

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus på dejlig ugeneret grund i Lønstrup
Hvis ferieønskerne lyder på hygge, afslapning, oplevelser og lange dage ved Vesterhavet, så kan man få det hele i dette dejlige sommerhus.

Indretning
Dette sommerhus tilbyder de ideelle rammer for en vellykket familieferie i det nordjyske. Her er en god kombination af traditionel sommerhusstil med hvide træpaneler og lofter, moderne inventar og udstyr og enkelte flotte og ældre møbler. Med tre værelser i huset og et værelse i det tilhørende anneks er her plads til en stor familie eller to mindre familier, som gerne vil opleve området sammen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen og stuen med brændeovn og tv, så alle kan være sammen, selvom man laver lidt forskelligt. Sommerhuset er desuden både allergivenligt og børnevenligt med køjeseng, barneseng- og stol og vaskemaskine og tørretumbler. Bemærk, at tv'et kun har 3-4 tyske kanaler, men at man via det trådløse internet kan streame de kanaler, man gerne vil se. Et sommerhus, hvor alle behov for hygge og funktionalitet opfyldes!

Udendørs
På den store havegrund kan man opholde sig i ro og fred, her er træer og store buske til at skærme grunden af. På terrasserne kan man nyde den danske sommer fuldt ud og altid finde en solplet eller lækrog, alt efter behov. Fra stuen kan man gå ud til en overdækket del af terrassen, hvor det er særdeles hyggeligt at sidde om aftenen, og hvorfra man har et godt overblik over græsplænen, hvor børnene trygt kan lege og løbe rundt.

Beliggenhed
Fra sommerhuset har man knap en kilometer til både Vesterhavet og feriebyen Lønstrup, så beliggenheden er absolut en af de bedste i området. Syd for byen kan man opleve de stejle skrænter, som lokker paraglidere og drageflyvere til i stort antal, og man kan lade børnene løbe sig trætte i den kæmpestore sandklit Rubjerg Knude. Lønstrup ligger også godt i forhold til at opleve resten af Nordjylland; vi kan anbefale Oceanariet i Hirtshals, Grenen og den Tilsandede Kirke i Skagen eller en shoppetur i Hjørrings store Metropol-center eller Ålborgs hyggelige gågader. Nordjylland har noget for enhver smag!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 101 m2
Anneksareal: 11 m2
Grundareal: 1700 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2011 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 720 m
Indkøb: 900 m
Restaurant: 820 m
Golfbane: 3,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.257,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.257,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng: (indtil 5. jan. 2018)
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
GarageJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:22 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:36 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen