- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Judithsvej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31179775 - Grønhøj - Judithsvej 3

Beskrivelse
Moderne og velfungerende sommerhus med gåafstand til Vesterhavet
Et lyst og imødekommende sommerhus med et stort og flot terrasseareal i natursmukke Grønhøj.

Indretning
Dette sommerhus er opført i 2016 og er dermed helt fri for slitage og skader. Et nyt hus som dette er naturligvis moderne og velfungerende, og der er tænkt over de små detaljer. Det dejlige nordjyske lys strømmer ind ad de store vinduer, og her er indrettet med flotte og lækre møbler. Fra opholdsrummet har man en skøn udsigt over klitlandskabet og på gode og klare dage også et kig til Vesterhavet i det fjerne. De fire soveværelser og to badeværelser, begge med brusere, gør sommerhuset velegnet til en stor familie, to mindre eller man kan invitere bedsteforældre og gode venner til en overnatning undervejs i ferien. Børnene vil elske at kravle op ad udtræksstigen til den hyggelige hems, måske til et spil eller to på den medbragte IPad, hvorfra man kan logge på det trådløse internet. Bemærk: tv'et er ikke sluttet til antenne, men alle programmer kan livestreames og der er tastatur og mus til formålet i huset. Derudover har sommerhuset en del andre moderne faciliteter som hårde hvidevarer og varmepumpe med køl, så alt i alt kan man se frem til en vellykket ferie i gode omgivelser.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i læ af klitterne og de store hybenbuske. Derfor kan man sidde i dejligt læ på det store terrasseareal, som løber på to sider af huset og har adgang fra mange af husets rum. I det ene hjørne er en flot udendørs bruser, så man kan skylle sand og salt af kroppen efter dukkerterne i Vesterhavet eller bare køle kroppen ned, hvis solen bliver for stærk.

Beliggenhed
Vesterhavet er og har altid været en af Danmarks største turistattraktioner, og det ligger kun 190 meter fra dette sommerhus, så der er gode muligheder for både morgen- og aftendukkerter. Området har en utrolig smuk og alsidig natur, så vi anbefaler en god lang travetur rundt på stierne. Syd for Grønhøj finder man Danmarks bedste og sjoveste forlystelsespark, Faarup Sommerland, med rutsjebaner, karruseller, riverrafting, ponyridning, udendørs badeland og mange andre gode forlystelser. Nord for Grønhøj ligger Løkken med flere indkøbsmuligheder, gode butikker omkring Torvet i centrum og gode spisesteder og cafeer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 3899 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 190 m
Indkøb: 450 m
Restaurant: 2,2 km
Golfbane: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.246,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.246,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.276,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.276,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen