- samlet udbud af sommerhuse i Hune
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Hune  /  Blokhus Strand og By - Bag Højen 68
<<Tilbage

Hus nr.  31179705 - Blokhus Strand og By - Bag Højen 68

Beskrivelse
Stort og rummeligt sommerhus i høj kvalitet og med skøn beliggenhed op til stor klitplantage.
Skal den næste familieferie holdes i Nordjylland, er dette hus et godt bud på de gode rammer dertil. Med gode indendørs faciliteter og en skøn naturgrund er der lagt op til hygge og samvær.

Indretning
Huset er stort og rummeligt indrettet med det store køkken-alrum og opholdsstuen som de centrale rum. Her kan familien samles og være sammen om de fleste aktiviteter, fra madlavning til kortspil og afslapning foran tv'et. De store vinduer giver et godt lys, og de gode materialer og mange fine detaljer fuldender den hyggelige stemning. Værelserne har gode senge og skabsplads, og på det store badeværelse har man mulighed for selv at skabe lidt luksus med spabad og sauna. Huset er desuden børnevenligt i form af barneseng- og stol og muligheden for at vaske og tørre tøj i løbet af opholdet.

Udendørs
Den store naturgrund er omgivet af træer og ligger derfor dejligt i læ for den til tider drilske Vestenvind. Plænen er stor nok til boldspil, og til de mindste er her både sandkasse og gynger. På forsiden af huset ligger en lille vestvendt terrasse, og på bagsiden med udgang fra stue og spisehjørne er en stor delvist overdækket terrasse med plads til både at spise og solbade. Endvidere har huset en carport, hvor bilen kan stå beskyttet mod sand.

Beliggenhed
Bag Højen ligger i et større sommerhusområde i Hune et par kilometer fra Blokhus. Man kan køre den korte tur til stranden i bil, men om sommeren er det lige så nemt og hurtigt at tage stisystemet, som fører lige ned til Vesterhavet. I Hune finder man både bager, fiskeforretning og cykeludlejer. Måske vil børnene også finde fornøjelse i at støbe deres egne lys i Blokhus Lys, og de voksne kan nyde Anne Justs have i fuldt flor. Bag Hune ligger Faarup Sommerland, Danmarks bedste forlystelsespark, med rutchebaner, karusseller, riverrafting og stort udendørs badeland, og trænger man til lidt storby-stemning, ligger Ålborg kun en lille halv times kørsel væk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 2001 
Afstande:
Vandet: 2,7 km
Indkøb: 800 m
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.562,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.562,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:41 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen