- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Helenevej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31179700 - Grønhøj - Helenevej 16

Beskrivelse
Typisk dansk sommerhus i fredeligt naturområde tæt på en af Vestkystens smukkeste strande.
Har du tidligere prøvet at holde ferie ved Vesterhavet, og drømmer du om at komme tilbage? Så er dette hyggelige hus med under en halv kilometer til vandkanten en oplagt mulighed for dig.

Indretning
Sommerhuset er velholdt og indrettet i en ældre og hyggelig stil med flere niveauinddelinger mellem rummene. Køkkenet er udstyret med de nødvendige hjælpemidler, så man kan holde en afslappende ferie, og den tilhørende spiseplads ligger lige ved, kun afskærmet af en halvmur. Stuen er møbleret med et godt sofahjørne foran brændeovnen og tv'et, så her er alle muligheder for at koble fra i en dejlig atmosfære. De tre værelser kan rumme op til seks overnattende gæster, og på badeværelset er wc, bruser og vaskemaskine. Et godt og brugbart sommerhus, velegnet til både par og mindre familier.

Udendørs
Den skønne naturgrund ligger højt, og fra den vestvendte terrasse har man derfor en dejlig udsigt over klitlandskabet. Med udgang fra køkkenet og stuen ligger en østvendt og delvist overdækket terrasse, her er skønt med læ fra både hegn og glasvæg. Til børnene er her en gynge og plads nok til boldspil og tagfat-leg på plænen.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger helt fredeligt op mod en lille skov, en god placering for alle naturelskere, og man kan sagtens være heldig at se noget af områdets meget vildt komme helt tæt på huset. Med kun 400 meter til den smukke hvide strand i Grønhøj har man både nem adgang til at hoppe i bølgerne og til at gå lange ture i vandkanten. Grønhøj er også et godt udgangspunkt for ture rundt i Jammerbugten, besøg f.eks. Rubjerg Knude, Løkken, Børglum Kloster, Lønstrup, Faarup Sommerland og det store badeland i Blokhus, som også byder på shopping og mange familievenlige spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 600 m2
Opført: 1993 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 400 m
Restaurant: 4,2 km
Golfbane: 4,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.539,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.539,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.840,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.840,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen