- samlet udbud af sommerhuse i Fårup Sommerland - Forlystelsespark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Fårup Sommerland - Forlystelsespark  /  Blokhus Strand og By - Septimusvej 28
<<Tilbage

Hus nr.  31179570 - Blokhus Strand og By - Septimusvej 28

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med central beliggenhed tæt på Blokhus og Vesterhavet
Ferie tæt på skov, strand, by, sjove forlystelser og spændende attraktioner.

Indretning
Dette sommerhus passer godt til jer, som har en stor familie og gerne vil være tæt på alle de muligheder, som findes i nærområdet. Med fire soveværelser, som har hhv. to dobbeltsenge og to køjesenge, er her plads til otte overnattende personer, og I har også god plads i det åbne køkken med spisestue og direkte adgang til opholdsstuen, hvor I kan slappe af i den store og familievenlige sofa og foran tv'et og brændeovnen, som er med at skabe en hyggelig stemning. Sommerhuset er indrettet i en lys og venlig stil og med gode møbler og mange moderne faciliteter; eks. vaskemaskine, opvaskemaskine, kabel-tv (dog kun få tyske kanaler) og trådløst internet, så medbring gerne tablet eller pc hjemmefra. Endelig har sommerhuset også et flot og moderne badeværelse med brusekabine, så alle betingelser for at få en både vellykket og velfungerende ferie her er fuldt ud til stede.

Udendørs
Sommerhuset ligger i et stille og roligt sommerhusområde på en stor naturgrund omgivet af høje træer, som giver god læ for Vestenvinden. Her er sandkasse, legetårn med gynger og rutchebane og en stor græsplæne at boltre sig på, meget børnevenlige omgivelser. Sommerhuset har et godt terrasseareal, hvor I kan nyde solen dagen lang, og om aftenen kan I trække ind under den overdækkede del og slutte dagen af med en kop varm kaffe eller et godt glas vin.

Beliggenhed
Blokhus er et herligt ferieområde for familier; her er så mange gode aktiviteter og udflugtsmål indenfor kort rækkevidde, så alle nok skal få gode oplevelser med hjem i bagagen. Fra sommerhuset er der 2 km til Vesterhavet og Blokhus strand, som er et stort tiltrækningsstykke året rundt og i al slags vejr. I den store Blokhus Klitplantage finder I Gatewayen med stor naturlegeplads, grillområder og gode stier til gåture i naturen. I Hune kan I besøge den spændende Sandskulpturfestival eller støbe jeres egne lys hos Blokhus Lys, og i Blokhus by kan I få en regnvejrsdag til at gå i det store, subtropiske badeland ved Danland. Blokhus har også en stor aktivitetskalender i alle større ferier, og endelig ligger Danmarks største og bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland, kun et par kilometer fra sommerhuset.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1272 m2
Opført: 1981 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 1,8 km
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 4,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.434,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.434,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.953,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.953,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
LegehusJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen