- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Saltum - Ørnebjergvej 24
<<Tilbage

Hus nr.  31179560 - Saltum - Ørnebjergvej 24

Beskrivelse
Flot poolsommerhus på helt ugeneret beliggenhed i det populære Saltum tæt på Vesterhavet.
Et ideelt sommerhus for de, der ønsker god plads, sjove aktiviteter for børnene og gerne vil være i nærheden af stranden.

Indretning
Sommerhuset er løbende vedligeholdt og fremstår i dag yderst velholdt med en moderne og lys indretning. Flotte møbler og inventar i god kvalitet, virkelig gode rammer for en vellykket ferie. Sommerhusets hjerte er det store åbne opholdsrum med køkken, spisestue og stue. Her har man overblik og kan samles til de fleste gøremål og aktiviteter, fra madlavning over brætspil og til hygge foran tv'et og brændeovnen. Med fire soveværelser og to badeværelser kan huset rumme op til ti personer, og ønsker man lidt privatliv, kan dette stadig lade sig gøre takket være den funktionelle opdeling af rummene. Desuden trådløst internet og vaskemaskine og tørretumbler, så man hele tiden kan have rent badetøj og tørre håndklæder. Et dejligt sommerhus for en eller flere familier.

Poolrum
Fra stuen er der adgang til et stort poolrum, som hurtigt bliver børnenes foretrukne opholdssted. Bassinet er på 17,7m2 (23m3) og man kan suse i vandet via rutchebanen. En lille del af bassinet er til de yngste, her er lav dybde. Når man bliver kold af at være i vandet, er det dejligt at kravle op i spabadet eller sætte sig ind i den varme sauna, som ligger i forbindelse med det tilhørende badeværelse. Et skønt rum med mange timers sjov og samvær for hele familien. Pool størrelse:
L 5,15 x B 3,45 x D 1,3 m.
Børnepool:
L 1,5 x B 1,0 x D 0,35 m.

Udendørs
Sommerhuset ligger dejligt ugeneret på en stor naturgrund med plæne og omgivet af høje træer, så man er godt afskærmet fra den til tider drilske Vestenvind. Der er en lille terrasse ved indgangen, men det vil hovedsageligt være den store og delvist overdækkede terrasse i det sydvestlige hjørne, som man vil bruge mest. Herfra har man også følge børnenes leg i sandkassen og på gyngerne.

Beliggenhed
I Saltum er der gode muligheder for at komme ud i naturen, bl.a. ved Nols Sø eller i området ved Lille Norge. Og selvfølgelig ved Saltum Strand, som kun ligger en enkelt kilometer fra huset, og byder på blåt vand, hvidt sand og høje klitter, så langt øjet rækker. Man er tæt på både Løkken og Blokhus, Jammerbugtens største feriebyer, som om sommeren syder af liv og glade mennesker og som har masser af sjove aktiviteter på programmet.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 1823 m2
Opført: 1991 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 2,6 km
Restaurant: 2,4 km
Golfbane: 8,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.706,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.706,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.446,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.446,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:71 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:113 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen