- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Søren Kjeldsens Vej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31179540 - Løkken Strand og By - Søren Kjeldsens Vej 8

Beskrivelse
Hyggeligt og velholdt sommerhus i Løkkens gamle bydel
Tæt på Vesterhavet ligger dette moderne sommerhus, med spa, store terrasser og dejlig havegrund. Her er lagt op til afslapning og hygge for hele familien.

Indretning
Når man kommer ind i sommerhuset gennem entreen, ligger de tre soveværelser og badeværelset til den ene side og køkken, spiseafdeling og stue til den anden side. Værelserne rummer fem sovepladser fordelt på en dobbeltseng og tre enkeltsenge. På badeværelset er vaskemaskine, brusekabine og spabad. Køkkenet er åbent mod spiseafdelingen og stuen, og har alle de moderne hjælpemidler, man har brug for på en afslappende ferie. I stuen er der indrettet et hyggeligt sofaarrangement i forbindelse med brændeovnen. Desuden har stuen to store glaskarnapper, som giver et dejligt lys til denne del af huset. Alle møbler er velholdte og funktionelle, og indretningen er holdt i en lys, venlig og moderne stil over hele sommerhuset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en havegrund nord for Løkken by. Sommerhuset har to flotte terrasser, hvor den ene terrasse er overdækket, så der er mulighed for at forlænge de kølige sommeraftener lidt, og det er altid nemt at finde læ for den til tider lidt drillende vestenvind. Hele grunden er hegnet ind, og der er kun et minimum af trafik omkring sommerhuset, så man kan trygt lade børnene lege ude. I carporten er der plads til en enkelt bil, og havemøbler, liggestole og grill kan benyttes af sommerhusets gæster.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger tæt på Løkken by, som har alt indenfor indkøb, shopping og restauranter. Løkken Bolcheriet i gågaden er et besøg værd, her kan man overvære god gammeldags bolchefremstilling og selv blande en pose til at tage med hjem. Lige udenfor byen ligger Action House, hvor man kan bowle, køre gokart, og de mindste kan hoppe og rutche i legelandet. Løkkens fine, hvide sandstrand ligger kun 300 m fra sommerhuset. Her kan der leges og bades i mange timer, og måske er man heldig at se en paraglider eller to på gode vinddage. Alt i alt er der nok at foretage sig for hele familien.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 780 m2
Opført: 1992 
Afstande:
Vandet: 330 m
Indkøb: 850 m
Restaurant: 950 m
Golfbane: 2,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.333,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.333,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa enkelt:
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:20 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen