- samlet udbud af sommerhuse i Fårup Sommerland - Forlystelsespark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Fårup Sommerland - Forlystelsespark  /  Blokhus Strand og By - Ferren Syd 66
<<Tilbage

Hus nr.  31179420 - Blokhus Strand og By - Ferren Syd 66

Beskrivelse
Flot og charmerende sommerhus tæt på skov og strand ved Blokhus
Luksussommerhus i populært område med børnevenlige aktiviteter og i gåafstand til Vesterhavet

Indretning
I dette sommerhus finder I en usædvanlig fin kombination af god kvalitet, velfungerende indretning, hyggelig stemning og skøn beliggenhed; det bliver næppe bedre! Det røde træhus leder tankerne hen på en charmerende svensk skærgård, og med placeringen tæt på skov og strand har man i hvert fald naturen helt tæt på. Sommerhuset er i to plan, og er aldeles velholdt med flotte klinkegulve, frit hængende hanebånd, indbygget pejs og en flot svungen trætrappe til 1.salen. Her er lyse og pæne møbler, alt i hårde hvidevarer, parabol og ikke mindst et flot spabad og en dejlig sauna, som for alvor kommer til sin ret efter en lang og frisk gåtur ved Vesterhavet. I stueetagen finder man entre, et soveværelse, det store badeværelse, køkken og stue, mens der på 1.salen er yderligere to soveværelser, et mindre badeværelse med brusekabine og en hems med to madrasser, der både kan fungere som hyggekrog eller et ekstra soveværelse. Sommerhuset er lige velegnet sommer som vinter, og både familier eller to-tre vennepar vil kunne holde vellykkede og minderige ferier i dette skønne sommerhus.

Udendørs
Sommerhuset har en dejlig sydvendt og afskærmet terrasse på bagsiden, hvor man kan nyde solen og dagens måltider helt ugeneret. Herfra har man også nem og hurtig adgang til det store fællesområde med tennisbane, multiboldbane og stor legeplads med rutsjebane, gynger og forskellige klatrestativer; de helt ideelle muligheder for en aktiv familie.

Beliggenhed
Ferren ligger små 750 meter fra Blokhus By med indkøbsmuligheder, gode shoppebutikker, mange spisesteder, badeland, fitness-og wellnesscenter og et hav af arrangementer i alle ferieperioder. Vesterhavet og Blokhus Strand finder man godt en kilometer fra sommerhuset,; her er hvidt sand så langt øjet rækker, og de blå bølger lokker til en dukkert eller to. Holder man ferie i de kølige måneder, er der ikke noget mere opkvikkende end en lang travetur i vandkanten og med den friske havduft. Til den anden side har man den store Blokhus Klitplantage med mange afmærkede stier, et rigt dyre- og fugleliv og en stor og sjov naturlegeplads i Gatewayområdet; naturelskere vil føle sig i paradis her!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 1600 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 980 m
Indkøb: 750 m
Restaurant: 750 m
Golfbane: 2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.409,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.409,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:25 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:25 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen