- samlet udbud af sommerhuse i Hune
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Hune  /  Blokhus Strand og By - Bloksbjerg 32
<<Tilbage

Hus nr.  31179345 - Blokhus Strand og By - Bloksbjerg 32

Beskrivelse
Pragtfuldt sommerhus i rolige og skønne naturomgivelser tæt ved Vesterhavet.
Hvis ferien gerne må indeholde lidt luksus og have det meste indenfor kort rækkevidde, så er dette sommerhus ved Blokhus det helt rigtige valg.

Indretning
Sommerhuset hører til i vores topklasse; alt er i den absolut bedste kvalitet, og her er rigeligt med udstyr og hjælpemidler, så I kan holde en rolig og afslappende ferie. Huset er smukt indrettet i en enkel, skandinavisk stil med klinkegulv, højt til loftet og flotte møbler. Det centrale rum er det åbne køkken-alrum, hvor spisepladsen er placeret i en dejlig lys karnap og stuen er indrettet som tv-hjørne foran brændeovnen; her er lagt op til mange hyggelige stunder med hele familien. Derudover råder sommerhuset over tre værelser med dobbeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og sauna, så I nemt og hurtigt kan skabe lidt wellness-stemning efter en lang dag på stranden eller på tur. Sommerhuset er udstyret med vaskemaskine, tørretumbler og kabel-tv, og her er også ekstra seng og stol til de yngste børn. Dejlige og funktionelle rammer om den næste familieferie i det nordjyske.

Udendørs
På den store naturgrund er der rig mulighed for at nyde udendørslivet og den danske sommer. Specielt den store og flotte træterrasse lægger op til nogle gode timer i solen, og om aftenen er det godt at sidde under den overdækkede del, når duggen og temperaturen falder. Havemøbler og grill er naturligvis til rådighed.

Beliggenhed
Bloksbjerg er en del af et større skovområde med et udbygget stisystem, som kan føre jer direkte til Blokhus Strand og Vesterhavet et par kilometer fra huset. Det er muligt at leje cykler i Hune, om sommeren er det oftest den hurtigste vej rundt i sommerlandet. Huset ligger i gåafstand til Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland, og i Blokhus findes både badeland og fitnesscenter, ligesom byen byder på et væld af butikker og restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 1310 m2
Opført: 2004 
Afstande:
Vandet: 2,4 km
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 2,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 6.391,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.391,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:29 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen