- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By - Kystrenden 8
<<Tilbage

Hus nr.  31179335 - Lønstrup Strand og By - Kystrenden 8

Beskrivelse
Flot og moderne sommerhus tæt på Vesterhavet
Et absolut fint sommerhus i Lønstrup til den lille familie eller parret, som ønsker fred og ro.

Indretning
Dette sommerhus er moderne og i tiptop stand. Samtidigt er det indrettet i den helt rigtige sommerhusstemning med hvide trævægge, højt til loftet og masser af lys fra vinduerne. Køkkenet og opholdsrummet hænger sammen og består af en hyggelig spiseplads med en flot, væghængt bænk og et sofahjørne med tv og udsigt til klitterne og vandet. Derudover råder sommerhuset over to værelser med hhv. to enkeltsenge og en køjeseng og et badeværelse med brusekabine. Sommerhuset egner sig bedst til en lille familie, eller et par som gerne vil helt ned i tempo, og som sætter pris på at vende verdenssituationen med opvaskebørsten i hånden. Sommerhuset er udstyret med kabel-tv og trådløst internet, så husk pc eller tablet hjemmefra, så der altid er nem adgang til informationer og oplysninger om områdets mange muligheder.

Udendørs
Der løber terrasse hele vejen rundt om sommerhuset, og både ved indgangen og køkkenet er gode siddearealer, så man kan sidde ude og spise og lytte til havets brusen i baggrunden. Sommerhuset ligger lige i de høje klitter, så udover den formidable udsigt og de gode muligheder for at se solen stå op og gå ned, har man også god læ for Vestenvinden.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i det populære Harrerenden-kvarter lige nord for Lønstrup. Man kan spadsere til byen via Strandstien, og fra huset har man kun 100 meter til den charmerende og børnevenlige strand. I byen er et godt udvalg af butikker, arbejdende kunsthåndværkere og anderkendte cafeer og spisesteder. Lønstrup er et populært feriested, og her er også både charmerende, hyggeligt og fyldt med gode oplevelser. Prøv f.eks. at bestige Rubjerg Knude eller besøg Skallerup Seaside Resort med badeland, legeland og lækker wellness-afdeling. Har man lyst til udforske Nordjylland lidt nærmere, så anbefaler vi en dagstur til skønne Skagen eller et besøg i Ålborg, som byder på alt fra Zoologisk Have til museer af forskellig art og en flot ny havnefront med gode restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 41 m2
Grundareal: 200 m2
Opført: 2013 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 300 m
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.721,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.721,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:20 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen