- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Kettrup Bjerge - Stellavej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31179300 - Kettrup Bjerge - Stellavej 3

Beskrivelse
Moderniseret sommerhus med fantastiske udearealer.
I det fantastiske område ved Kettrup Bjerge mellem Blokhus og Løkken, ligger dette skønne feriehus, som virkeligt er en sand perle i det Nordjyske.

Indretning
Huset er med sin yderst attraktive beliggenhed, et perfekt valg for såvel familieophold som for par, der ønsker et rummeligt og elegant feriehus til den næste ferie. Huset er renoveret i 2006 og består af et åbent køkken-opholdsrum, 3 værelser med dobbeltsenge, 1 værelse med køjeseng samt et værelse med enkeltsenge. I det ene af husets to badeværelser findes en dampbruser, som kan sikre god wellness under ferien. Det store soveværelse har gode og brede elevationssenge, adgang til eget badeværelse og walk-in-closet, med god plads til hele garderoben. Med sauna og alle nødvendige hårde hvidevarer, en varmepumpe, parabol og trådløst internet mangler her intet, og alle er sikre på at få en afslappet og vellykket ferie i et af Nordjyllands dejligste områder.

Udendørs
Den store naturgrund ligger i et stille og roligt sommerhusområde, og her er alle muligheder for at nyde den danske sommer i fulde drag. Især skal der for dette feriehus fremhæves de fantastiske udeområder ved huset, hvor man helt ugeneret kan nyde de flotte omgivelser. Huset er omgivet af 4 forskellige og store terrasser, så man kan nyde solen og komme i læ for vinden hele dagen lang. Fra klitten ved siden af huset er det muligt at få et uforglemmeligt blik ud over Vesterhavet, samt nyde en hyggelig stund på den 9 m2 store terrasse, som er lavet til formålet. Der er havemøbler, liggestole og grill til rådighed, og for de mindste er der mulighed for en gyngetur eller en tur i sandkassen.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger kun 450 meter fra sommerhuset og lokker med det blå vand og den brede, hvide sandstrand - her skal familien nok få et par gode dage til at gå med at bade, lege, soppe og bygge i sandet. På stranden ligger også et gammelt bunkeranlæg fra 2.verdenskrig, en alletiders chance for at liste lidt historieundervisning ind i ferien. Kettrup Bjerge er kendt for sin smukke og varierede natur og lægger op til gode og friske traveture på stierne. På en af turene kan man lægge vejen forbi det 43 meter høje Tankested, Ørnebjerg, og nyde den storslåede udsigt over Jammerbugten. Derudover anbefaler vi en køretur op langs Vestkysten med stop i nogle af de mange charmerende feriebyer: Løkken, Lønstrup, Tversted og hele vejen til Skagen, hvis man vil opleve den største og mest populære destination i Danmark.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 9 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 108 m2
Anneksareal: 10 m2
Grundareal: 2400 m2
Opført: 1984 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 2,3 km
Restaurant: 2,8 km
Golfbane: 8,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.714,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.714,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.591,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.591,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
DampkabineJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:23 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:54 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen