- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Bræmmen 8
<<Tilbage

Hus nr.  31179195 - Løkken Strand og By - Bræmmen 8

Beskrivelse
Flot og moderne sommerhus i rolige omgivelser med spa og sauna.
Nybygget sommerhus i smagfuld stil, tæt på Vesterhavet med god udsigt over området.

Indretning
Sommerhusets indretning er holdt i en enkel og smagfuld stil - her er lagt vægt på kvalitet, fine detaljer og moderne møbler. Fra forstuen, som er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, er der adgang til det store køkken-alrum. Her er højt til loftet og de store vinduespartier giver et dejligt lysindfald og man kan samle hele familien om det store spisebord og nyde alle dagens måltider mens ilden knitrer i den moderne brændeovn. Huset råder over tre soveværelser, hver især udstyret med dobbeltsenge og er derfor særdeles velegnet til en afslappet ferie sammen med familien eller gode venner. Af de to moderne badeværelser er et med sauna og spa, som kan udnyttes til afslapning og energioptankning efter en lang og aktiv dag på stranden.

Udendørs
Huset ligger på en flot og åben grund med god udsigt over hele området. Der er flere åbne terrasser rundt om sommerhuset, så der er alle muligheder for at nyde solen eller grille når vejret tillader det. Når duggen falder, kan man sidde på den overdækkede del af terrassen og nyde de lange, lune sommeraftener med et glas vin eller en varm kop kaffe.

Beliggenhed
Furreby, hvor sommerhuset ligger, er et meget fredeligt sommerhusområde i den nordlige del af Løkken. Her begynder skrænten, hvoraf havet hvert år tager en stor bid af landet. Området er præget af en enestående natur og de mange paraglidere flyver ofte langs skrænten. Man har kun 250 meter til den dejlige Løkken Strand ved Vesterhavet, med de karakteristiske hvide badehuse og en masse aktiviteter om sommeren: drageflyvning, windsurfing, paragliding eller også sandslot-konkurrencer til små og store. Fra huset er der heller ikke langt til flere gode udflugtsmål, besøg f.eks. Family Farm Fun Park ved Vittrup eller bestig den store sandklit Rubjerg Knude ved Lønstrup. Hvis vejret er lidt trist og gråt en dag, anbefaler vi en tur til Action House i Løkken, der bl.a. tilbyder sjove indendørsaktiviteter som bowling, gokart, lasergame og legeland til de yngste. Det tager kun omkring 40 minutter at køre til Aalborg, som byder på hyggelige gågader, museer, Zoo og en ny og flot havnefront med mange gode cafeer og restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 123 m2
Grundareal: 1288 m2
Opført: 2017 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 1,4 km
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.942,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.942,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
VarmepumpeJa
Udsigt over landskabJa
CykelvenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til Badeland / Svømmehal (indtil 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen