- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Svanevej 36
<<Tilbage

Hus nr.  31179190 - Løkken Strand og By - Svanevej 36

Beskrivelse
Smukt og charmerende sommerhus på fantastisk beliggenhed lige ud til Vesterhavet
En flot og velholdt ældre gård med plads til mange og med ugeneret havudsigt og kort afstand til den populære ferieby Løkken.

Indretning
Vi præsenterer her en skøn perle med charme og historisk vingesus. En gammel firelænget gård fra 1867, som i 2016 har gennemgået en større renovering, så den i dag lever op til alle krav om en funktionel og moderne bolig. Samtidig er husets patina og karakteristiske træk bevaret på bedste vis, f.eks. træbjælker i loftet og de gamle døre, ligesom man skal være opmærksom på, at loftshøjden nogle steder blot er på 2,15 meter. Huset er indrettet i en tiltalende og gennemført stil med en flot kombination af ældre og nye kvalitetsmøbler og består af et hovedhus og en gårdlænge. I hovedhuset finder man to værelser, et mindre rum med køjeseng, et lille badeværelse, et gæstetoilet, et flot og moderne køkken med spiseplads og brændeovn og endelig en stue med sofahjørne ved pejsen og en ekstra spiseplads. I den ene del af den firlængede gård, er yderligere tre værelser og et stort badeværelse; for at komme til denne del af huset, skal man over gården, og den egner sig derfor fint til teenage- eller gæsteafdeling. I alt kan man være op til 12 personer på samme tid i huset - resten af bygningerne er private og ikke tilgængelige. Fra flere af husets vinduer er der udsigt til det tætliggende Vesterhav, og overalt er her opdateret med stort set alt tilgængeligt moderne udstyr som varmepumpe til opvarmning af vand, hårde hvidevarer, parabol og trådløst internet. Rammerne er måske af ældre dato, men indholdet, funktionaliteten og hyggen er helt i top.

Udendørs
Huset ligger på en kæmpestor grund på 20.000m2, så man er helt sikker på at kunne færdes udenfor i ro og mag, her kommer ikke lige andre forbi! Vesterhavet befinder sig kun 20 meter fra kanten af huset, så man kan hele tiden høre, se, mærke og dufte vandet, sandet og saltet, og man har ubegrænset adgang til de smukke solnedgange om aftenen. Om dagen kan man være heldig at følge nogle af de modige paraglidere, som suser rundt på himlen i deres store skærme. Til huset hører en 30m2 stor terrasse, hvor man kan grille, spise og hygge sig til langt ud på aftenen.

Beliggenhed
Som sagt ligger sommerhuset placeret så tæt på Vesterhavet, som det overhovedet er muligt. Stranden har mange muligheder: de obligatoriske badeture, gåture og leg i sandet er nemme at komme til, mens man kan besøge en bunker fra 2.verdenskrig på stranden lidt nord for huset og fiske fra den lange mole i Løkken lidt sydpå. Fra huset er der heller ikke langt til flere gode udflugtsmål, besøg f.eks. Family Farm Fun Park ved Vittrup eller bestig den store sandklit Rubjerg Knude ved Lønstrup. Hvis vejret er lidt trist og gråt en dag, anbefaler vi en tur til Action House i Løkken, der bl.a. tilbyder sjove indendørsaktiviteter som bowling, gokart, lasergame og legeland til de yngste.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 12 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 130 m2
Anneksareal: 50 m2
Grundareal: 20000 m2
Opført: 1867 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 20 m
Indkøb: 500 m
Restaurant: 2,3 km
Golfbane: 3,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.076,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.076,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.181,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.181,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Udsigt over landskabJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til Badeland / Svømmehal (indtil 6. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen