- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By  /  Lønstrup Strand og By - Odden 15
<<Tilbage

Hus nr.  31179170 - Lønstrup Strand og By - Odden 15

Beskrivelse
Ældre og hyggeligt sommerhus med panoramaudsigt til Vesterhavet
Hvis I sætter større pris på atmosfære, udsigt og hygge end en masse moderne og teknisk udstyr, så er dette hus med perfekt beliggenhed i Lønstrup sikkert lige noget for jer.

Indretning
Dette sommerhus er en fin og hyggelig oase, for de der gerne vil være tæt på både centrum, Vesterhavet og naturen. Huset er af ældre dato, men er fint vedligeholdt og oser af hygge og charme, ikke mindst takket være den formidable udsigt over klitterne og havet fra stuens store vinduer. Sommerhuset er helt ideelt til en parferie for et enkelt eller to par, og består af et køkken med adgang til stuen, to værelser og et nydeligt badeværelse med bruseniche. Køkkenet er i original retrostil med gule låger og kakler med blomster, og i stuen er en flot, ældre men stadig velfungerende brændeovn, som spreder varme og hygge og som også gør sommerhuset velegnet til en efterårs- eller vinterferie. Så er I på udkig efter en ferie med fokus på ro, afslapning og langsomt tempo, så er dette sommerhus et godt bud på rammerne til det.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en 3000m2 stor naturgrund lige op til klitterne ved Lønstrup strand. Når man sidder ude på græsset eller terrasserne, kan man dufte saltvandet og høre bølgerne bruse i baggrunden. Der er terrasser på begge sider af sommerhuset, så både solopgang og nedgang kan nydes hjemmefra, ligesom det er muligt at tilberede dejlige måltider på grillen og få det maksimale ud af sommeren.

Beliggenhed
Med en beliggenhed på under 200 meter til både stranden og byen, har I alt indenfor rækkevidde i dette sommerhus. I kan gå til vandet og til byen, som er kendt for sine mange arbejdende kunsthåndværkere og gallerier og har flere anerkendte spisesteder at byde på. Syd for byen kan I bestige Rubjerg Knude og nord for byen tage et par afslappende timer i wellnessafdelingen på Skallerup Seaside Resort. Fra Lønstrup er der lige langt til Hjørring og Hirtshals, som er de nærmeste større byer. Hjørring har shoppingcenter, biograf, museum og teater, mens Hirtshals byder på en flot havnekaj, det store fyr og Oceanariet med Nordeuropas største akvarium og de berømte klumpfisk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 83 m2
Grundareal: 3000 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 180 m
Restaurant: 175 m
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.681,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.681,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen