- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Lyngby / Nørre Lyngby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Lyngby / Nørre Lyngby  /  Nr. Lyngby - Toftevej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31179090 - Nr. Lyngby - Toftevej 16

Beskrivelse
Pragtfuldt sommerhus med egen poolafdeling, sjovt aktivitetsrum og plads til flere familier.
Flot og meget rummeligt sommerhus kun 500 meter fra Vesterhavet og med alt, hvad feriehjertet kan begære.

Indretning
I dette sommerhus får man på 400m2 sit eget lille ferieparadis med gode rammer og mange aktiviteter, både ude og inde. Her er rigeligt plads og faciliteter til at være flere familier afsted sammen, og vi anbefaler også huset til de, der gerne vil fejre en begivenhed eller mærkedag i familiens skød. Alt er lagt an til at kunne opholde sig mange personer; 14 sengepladser i soveværelser og 6 yderligt fordelt på en flot hems, langt spisebord, flere sofagrupper, tre badeværelser og flere tv-apparater. Værelserne er fordelt i to afdelinger med hver sit badeværelse, så man kan dele sig op og have lidt privatliv, hvis behovet opstår. Køkkenet er godt udstyret med hårde hvidevarer, har en del skabsplads og ekstra bordplads på kogeøen, og man kan kigge ind til det store opholdsrum med det lange spisebord og stuen med to store sofaer, tv og panoramavinduer. Herfra er der også adgang til poolafdelingen og udgang til den overdækkede del af terrassen. Af moderne udstyr kan nævnes vaskemaskine og tørretumbler til de mange ture i poolen, gratis og trådløst internet og kabel-tv med den store Viasat-pakke. Et hus som indbyder til leg, sjov og hygge med hele familien eller vennekredsen.

Aktivitetsrum
I kælderen ligger det store aktivitetsrum. Også her kan man være mange ad gangen og vælge mellem at spille bordfodbold, billard og bordtennis, se fjernsyn eller bare kigge på og slappe af i sofaerne. Et dejligt stort rum, som sikrer, at man ikke keder sig, selvom vejret en dag viser sig fra den grå side.

Poolrum
Fra spiseafdelingen er der adgang til det flotte poolrum. Her er et 29m2 stort bassin, hvoraf det ene hjørne med lav dybde er velegnet til de mindste. Rutchebanen og udsmykningen skal nok vække begejstring hos børnene, og de voksne kan slappe af i spabadet eller sidde ved bordet og betragte det hele. Desuden adgang til badeværelse med sauna.

Pool størrelse:
L 6,06 x B 3,8 x D 1,44 m.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med en fin græsplæne til boldspil og leg. Terrassen løber om en stor del af huset, og steger solen for voldsomt en dag, kan man sætte sig ind under den overdækkede del; her er også skønt om aftenen med et glas vin eller en varm kop kaffe.

Beliggenhed
Nr. Lyngby ligger mellem feriebyerne Løkken og Lønstrup, så man har kort afstand til en række af Nordjyllands bedste seværdigheder og forlystelser som Børglum Kloster, Rubjerg Knude, Family Farm Fun Park, Bolcheriet i Løkken, og turen til Faarup Sommerland ved Saltum vil bestemt også være et hit. Samtidig er der fra huset kun 500 meter til Vesterhavet og stranden ved Nr. Lyngby. Her kan man udover at bade og bygge sandslotte, se bunkers fra 2.verdenskrig og betragte de høje og fascinerende skrænter langs kysten

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 20 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 415 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 5 km
Restaurant: 5,3 km
Golfbane: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 8.570,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.570,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 25.770,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  25.770,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:260 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:285 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
OlievarmeJa
AktivitetshusJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen