- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Saltum - Kohlsvej 7
<<Tilbage

Hus nr.  31179075 - Saltum - Kohlsvej 7

Beskrivelse
Ældre sommerhus med skøn beliggenhed og havudsigt. Tæt på Vesterhavet og børnevenlige forlystelser.
Sommerhuset er velegnet til en familieferie, hvor børnene kan få deres ønsker om pool, strand og sjove udflugtsmål opfyldt i en af Jammerbugtens dejligste områder. Sommerhuset er et godt gedigent poolhus med god beliggenhed.

Indretning
Med udsigt over klitlandskabet og Vesterhavet i baggrunden gennem de store vinduer kan man lade tankerne flyve og få klaret hjernen. Sommerhuset lægger op til afslappende ferie med hygge og samvær. Køkkenet er passende med standard indretning, og om aftenen kan man tænde op i brændeovnen og hygge sig med en god bog eller slappe af foran tv'et. I indretningen er også taget hensyn til de allermindste i familien, her er således både barneseng- og stol og en vaskemaskine, så man kan vaske tøj og håndklæder undervejs. Desuden er her installeret gratis, trådløst internet (WI-FI), så man kan bruge sin medbragte pc eller tablet.

Poolrum
I forlængelse af køkkenet og spiseafdlingen har man adgagnt til et dejligt stort poolrum, hvor børnene vil elske at plaske rundt i det 17m store bassin, og de voksne vil sætte pris på spabadet, den flotte havudsigt, de behagelige cafemøbler og den direkte adgang til badeværelset med bruser og sauna.

Udendørs
Sommerhuset ligger højt på en kuperet klitgrund, og der er også fra grunden udsigt over området. Børnene kan lege i klitterne og sandkassen, mens de voksne slapper af på terrasserne. På forsiden af sommerhuset ligger en åben terrasse med god plads, mens der på bagsiden af huset ligger en mindre terrasse, hvor man kan være helt i fred og ro.

Beliggenhed
Der er få hundrede meter til Saltum Strand, som ligger mellem de større og mere befærdede strande i Blokhus og Løkken. Her er stille og roligt, og børnene kan lege trygt i timevis i sandet, vandet og klitterne. Hele området har et stort og udbygget stisystem, som er velegnet til både løbe-og cykelture, og hvor man kan komme tæt på den nordjyske natur. Ikke langt fra sommerhuset ligger Danmarks sjoveste forlystelsespark, Faarup Sommerland, og kører man den korte tur til Løkken, kan både bowle, køre gokart og se bolcher blive fremstillet på god, gammeldags manér med håndkraft.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 169 m2
Grundareal: 2050 m2
Opført: 1989 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 2 km
Restaurant: 3,5 km
Golfbane: 5,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.363,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.363,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.336,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.336,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:78 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:82 kWh
OlievarmeJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen