- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Kringelbækvej 64
<<Tilbage

Hus nr.  31178935 - Grønhøj - Kringelbækvej 64

Beskrivelse
Stort og velindrettet sommerhus til hele familien i rolige omgivelser og med sjovt aktivitetsrum
Er I en familie som vægter fællesskab, sjov og leg højt eller ønsker I ro? Så har vi her det helt ideelle hus; tæt på naturen, stort anvendeligt udeområde og et aktivitetsrum med mange muligheder.

Indretning
Med den lyse træbeklædning og det sorte tag fremstår sommerhuset meget nydeligt og falder flot ind i naturomgivelserne. Det kan rumme otte personer fordelt på fire gode værelser, to i hver ende af huset; man har derfor mulighed for at dele sig lidt op, hvis man er mange afsted sammen. Desuden er der over værelserne ved aktivitetsrummet en stor hems med madrasser. Husets centrum er det store opholdsrum, som består af stuen og spiseafdelingen. Her er udgang til terrassen, højt til loftet, masser af lys og en fantastisk udsigt over området. Man kan slappe af foran tv'et eller hygge med en god bog foran brændeovnen. Køkkenet ligger i åben forbindelse til det store rum og har et dejligt arbejdslys fra et loftsvindue. Badeværelserne er nydelige; det ene har spa og sauna, så man kan slappe af med lidt hjemmewellness; det andet har bruser, og her er det desuden muligt at vaske og tørre tøj. Alt i huset fra møbler, hvidevarer og senge er af god kvalitet, og atmosfæren er venlig og imødekommende.

Aktivitetsrum
Helt ekstraordinært er der i dette hus et stort aktivitetsrum, hvor timerne forsvinder med leg og spil. Et stort bordtennisbord, som kan forvandles til poolbord. Her findes også et tv med en Wii-konsol (ingen kanaler). Mulighederne er uendelige, og familien får brugt mange kvalitetstimer sammen og skabt minder at tale om mange år frem.

Udendørs
Kringelbækvej er en meget stille og rolig vej, huset ligger helt for sig selv, og man kan færdes helt ugeneret udendørs. Grunden er stor og grøn, og der er en skøn udsigt over de tre nærliggende store søer, hvor man kan følge det rige fugleliv på tæt hold. Her er anlagt en vidunderlig stor træterrasse, en del af denne er overdækket, så man kan søge skygge for den stærke middagssol. Grill og havestole er til fri afbenyttelse for husets gæster.

Beliggenhed
Grønhøj-området er kendetegnet ved sin storslåede og afvekslende natur, her er bakker, klitter, moser og skove og mange ruter for de vandrelystne. Vi kan anbefale en tur med madpakke til naturreservatet Lille Norge eller en tur rundt om Nols Sø, begge steder ved Saltum. Er man til de lidt mere vilde aktiviteter er Faarup Sommerland et oplagt valg, eller hvad med en tur i det store subtropiske badeland i Blokhus? Vil man have souvenirs med hjem eller bare shoppe lidt, har både Blokhus og Løkken mange fine butikker og dejlige restauranter. Så hele familien skal nok få deres ønsker opfyldt på en ferie i det nordjyske.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 2110 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 800 m
Restaurant: 4,7 km
Golfbane: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.638,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.638,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:90 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
BillardJa
GulvvarmeJa
BordtennisJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:24 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen