- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Revlingevej 30
<<Tilbage

Hus nr.  31178795 - Saltum - Revlingevej 30

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med autentisk stemning midt i Saltums store klitter
Hvis I gerne vil være tæt ved Vesterhavet og have mulighed for at bade morgen, middag og aften, så har dette sommerhus ved Saltum den helt rette beliggenhed.

Indretning
I dette sommerhus får I den helt rigtige og autentiske sommerhusstemning med hvide trævægge, masser af lys, brændeovn, tæpper på gulvene og en dejlig udsigt til klitlandskabet lige udenfor døren. På papiret kan I sagtens finde sommerhuse med flere m2, men den enkle og lyse indretning i dette hus giver et godt indtryk af luft og plads, og både en familie eller et/to par vil få et godt ophold i disse velfungerende rammer. Sommerhuset råder over et stort og åbent køkken-alrum med spiseafdeling, stor sofa og to læsehjørner med lænestole, tre soveværelser og et badeværelse med brusekabine. Der kan lukkes af til to af værelserne, hvilket er meget praktisk, hvis man har små børn med, som skal puttes tidligt. Endvidere er der i huset både seng og stol til de yngste, så her må siges at være gode forhold for børnefamilier. Endelig skal det nævnes, at der i sommerhuset er installeret trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra, så I hurtigt og nemt kan søge informationer om områdets mange muligheder.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i klitterne ved Saltum. Der er udsigt til marehalm, højt græs og små grønne buske, og I kan hele tiden både dufte og høre Vesterhavet i baggrunden. Der er terrasse rundt om en stor del af sommerhuset, så det altid er muligt at finde en krog med læ og en plet med sol. Børnene vil elske at tumle rundt i de små bakketoppe og hygge sig i sandkassen, tiden flyver afsted.

Beliggenhed
Vesterhavet er og bliver en af Danmarks største turistattraktioner og med kun 400 meter til vandkanten, kan I bade dagen lang og nyde at se solen stå op og gå ned ganske tæt på. For enden af Revlingestien kan I gå på en sti, som fører lige ned til sandet og vandet. Området er også kendt for sine mange lokale råvareproducenter, som virkelig er værd at prøve: Ingstrup Ost, Blokhus Salt og Løkken Bolcher, for bare at nævne et par stykker og glem så ikke, at I på strandene sikkert kan snakke godt med de lokale fiskere og få helt friskfangede fisk med hjem til grillen. Har I børn med på ferien, vil de helt sikkert gerne besøge det berømte Faarup Sommerland med karruseller, rutsjebaner, legepladser, udendørs vandland, 4D-biograf og meget, meget mere sjov og spænding for hele familien.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 67 m2
Grundareal: 1254 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2017 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 1,3 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 6,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.225,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.225,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen