- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By  /  Lønstrup Strand og By - Havrenden 18
<<Tilbage

Hus nr.  31178775 - Lønstrup Strand og By - Havrenden 18

Beskrivelse
Moderne sommerhus i to etager med flot havudsigt og spændende detaljer
Vesterhavet og naturen kommer helt tæt på, når man sidder i stuen eller på terrassen og kigger direkte ud på stranden og vandet.

Indretning
Sommerhuset er tip top moderne i alle henseender og har mange fine og velfungerende detaljer; materiale, indretning, møblering og udstyr er valgt med omhu og omtanke for både funktionalitet og evnen til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Sommerhuset er delt op i to etager med et åbent køkken-opholdsrum, et soveværelse med dobbeltseng og mørklægningsgardiner og et flot badeværelse med brusekabine på overetagen, mens underetagen består af et stort soveværelse med en dobbeltseng, to enkeltsenge, sofa og tv-hjørne og et rum med vaskemaskine og tørretumbler i underetagen. Huset bindes sammen af et stort loftsvindue i underetagen, som samtidig udgør en del af gulvet i køkkenet. En virkelig spændende detalje, som giver god mening og et flot lysindfald. Fra overetagen er der en fantastisk udsigt til Lønstrups smukke natur og det brusende Vesterhav, fascinerende hele året rundt!

Udendørs
Der er gode terrasser hele vejen rundt om sommerhuset, så Vesterhavet og naturen kan nydes i fulde drag, og der er mulighed for at se solen stå op og gå ned hver dag. Har man været heldig at få friskfanget fisk med hjem fra nogle af de lokale fiskere, kan det tilberedes på grillen og nydes med lyden af bølgerne fra havet i baggrunden.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i det populære Harerenden i Lønstrup kun 65 meter fra Vesterhavet. Lønstrup er en charmerende og hyggelig by med masser af lokale kunsthåndværkere, som viser deres smukke unikating frem. Der er små cafeer, butikker og spændende gourmet restauranter, og byen summer af liv og glade turister sommeren over.Ikke langt fra sommerhuset finder man Skallerup Seaside Resort med masser af aktiviteter for alle aldre, ikke mindst den berømte og populære wellnessafdeling, Romulus, hvor man kan få tanket ny energi til både krop og sind. Den nærmeste større by er Hjørring, som byder på masser af shoppingmuligheder, biograf, teater og museer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 3338 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 65 m
Indkøb: 675 m
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.475,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.475,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:60 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen