- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Emil Nielsens Vej 14
<<Tilbage

Hus nr.  31178770 - Løkken Strand og By - Emil Nielsens Vej 14

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med fascinerende udsigt over klitterne og kort afstand til Vesterhavet
Et virkeligt godt beliggende sommerhus med skønne udearealer og tæt på feriebyen Løkken.

Indretning
Dette sommerhus er præget af en hyggelig stemning med loft til kip, store vinduer, et godt lysindfald og har gennemgået en størrer renovering. Opholdsrummet som fremstår lyst og venligt med spisestue og stue er det centrale samlingspunkt, hvor man mødes til madlavning, kortspil og afslapning i sofaen; køkkenet ligger meget praktisk i hjørnet af dette rum, mens badeværelset og de to soveværelser ligger langs entreen. Der er et ekstra soveværelse med dobbeltseng i annekset ved garagen, og man kan hermed være op til seks personer i sommerhuset. Annekset er også velegnet, hvis man har større børn med på ferien eller planlægger at få besøg af venner eller familie undervejs i sit ophold. Sommerhuset har opvaskemaskine, parabol og trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra, så børnene har mulighed for at se lidt tegnefilm eller spille, hvis vejret en dag viser sig fra den triste side.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en plan naturgrund med græsplæne, hybenbuske og en smule højt græs. De gode terrasser lægger yderligere m2 til husarealet, f.eks. med den dejlige, delvist overdækkede solgård mellem sommerhuset og garagebygningen. Her er helt ideelt, og har man dyr med, kan de opholde sig trygt og sikkert her, da det er et helt aflukket område.

Beliggenhed
Løkken strand og Vesterhavet ligger kun 250 meter væk; der går en sti direkte ned til sandet, så det bliver ikke meget nemmere at tage en morgen eller aftendukkert i det blå vand. Løkken strand er kendt for de karakteristiske hvide strandhuse og den store mole, som for nyligt har gennemgået en større renovering og i dag er et stort trækplaster for både turister og lokale. Man kan gå til Løkken by ad stranden, men man kan også køre/cykle den korte vej til centrum, som byder på et spændende forretningsliv og et godt udbud af spisesteder. I kort afstand finder man også fodboldgolf, almindelig golf, flere gallerier, bowling og store plantager med stier til cykel, gå og løbeture i naturen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 71 m2
Grundareal: 1095 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 2,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.891,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.891,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.914,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.914,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
GarageJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen