- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg  /  Nr. Lyngby - Helledievej 147
<<Tilbage

Hus nr.  31178760 - Nr. Lyngby - Helledievej 147

Beskrivelse
Flot og gennemført luksussommerhus med sjovt aktivitetsrum og i kort afstand til en af Vesterhavets bedste strande.
Med god plads, sjove aktiviteter både ude og inde og gåafstand til stranden i Nr. Lyngby, fungerer dette sommerhus perfekt for en stor eller for to mindre familier, som ønsker at holde ferie sammen.

Indretning
Sommerhuset er stort og rummeligt med flotte panoramavinduer, som lukker et behageligt lys ind og giver en dejlig udsigt over landskabet i Nr. Lyngby. Overalt er opvarmet med jordvarme, og man vil derfor altid have et behageligt indeklima. Der er også mulighed for at tænde op i brændeovnen i stuen og på den måde skabe lidt hyggestemning. Køkkenet ligger midt i sommerhuset, er udstyret med gode hårde hvidevarer og har direkte adgang til spiseplads og stue. I hver ende af huset ligger to værelser med dobbeltsenge og et badeværelse, og er man to familier afsted sammen, har man dermed mulighed for at have sin egen lille afdeling. På det ene badeværelse finder man spabad og sauna, og på det andet badeværelse er installeret vaskemaskine og tørretumbler. I stuen er en stor sofa og flere lænestole, her kan man f.eks. samles om tv'et og se en film. Desuden trådløst og gratis internet, så medbring gerne tablets og pc.

Aktivitetsrum
Sommerhusets ekstra opholdsrum er lavet til et sjovt aktivitetsrum. Her kan hele familien finde noget at give sig til; med billard, bordtennis, airhockey og elektronisk dartspil at vælge imellem bliver det ikke svært at få timerne til at gå. Ikke mange sommerhuse er så godt udstyret med spil og leg.

Udendørs
Et stort attraktiv ved sommerhuset er den 170 m2 store og åbne fliseterrasse, her er virkelig mulighed for mange dejlige timer udendørs, og om aftenen kan man rykke ind under den lille overdækkede del. Der findes også en udendørsvask, hvor man kan forberede et lækkert måltid, og som især er fortrinlig til rensning og tilberedning af friskfangede eller indkøbte friskfangede fisk.Terrassen har udgang fra stuen og aktivitetsrummet, og herfra har man frit udsyn over områdets natur og fugle-og dyreliv. Til børnene er her naturligvis både sandkasse og gynge, og plænen er stor nok til boldspil og andre pladskrævende lege.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger som det sidste på en stikvej af Helledievej. Helledievej ligger i et forholdsvist nyt sommerhusområde med et rigt dyre- og fugleliv, bliv ikke forundret hvis de nysgerrige dyr kommer tæt på huset. Man har kun 500 meter til den dejlige sandstrand i Nr. Lyngby, og hvad enten man vil bade eller bare gå en lang tur i vandkanten, er Vesterhavet fascinerende året rundt. Rubjerg Knude, den store vandrende sandklit, ligger næsten i baghaven, og et besøg i Lønstrup byder på hyggelige cafeer, mange gallerier og arbejdende værksteder. Til børnene anbefaler vi en tur i Faarup Sommerland, danskernes foretrukne forlystelsespark med rutchebaner, riverrafting, hoppepuder, udendørs vandland og meget, meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 170 m2
Grundareal: 2560 m2
Opført: 2008 
Afstande:
Vandet: 495 m
Indkøb: 7,3 km
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 6,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.536,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.536,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:100 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
BillardJa
GulvvarmeJa
BordtennisJa
AirhockeyJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:44 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:77 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
JordvarmeJa
Udsigt over landskabJa
Gode fiskeforholdJa
AktivitetshusJa
LystfiskervenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen