- samlet udbud af sommerhuse i Tornby Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tornby Strand  /  Tornby Strand - Klinken 28
<<Tilbage

Hus nr.  31178710 - Tornby Strand - Klinken 28

Beskrivelse
Stort sommerhus med havudsigt i rolige omgivelser ved Tornby
Et perfekt valg for den aktive familie, som kan lide sjove aktiviteter og som gerne vil være tæt på det fascinerende Vesterhav.

Indretning
Dette sommerhus har masser af lys fra de mange store vinduer og en fantastisk udsigt til Vesterhavet, som kun ligger 400 meter væk, og i godt vejr kan man følge skibstrafikken på Nordsøen gennem kikkerten i stuen. Sommerhusets centrale rum er det aflange køkken-alrum med spiseplads, som også hænger sammen med stuen et par trin oppe. Med fire soverum og to badeværelser kan huset rumme op til 10 personer og med gode hårde hvidevarer, kabel-tv og trådløst internet er her masser af udstyr til at lette dagligdagen og sikre en nem og afslappende ferie. F.eks. er der både vaskemaskine og tørretumbler på det ene badeværelse, så man hele tiden kan have rent og tørt badetøj til de mange ture i vandet. Sommerhuset er velegnet til en stor familie, eller til to mindre som gerne vil tilbringe lidt kvalitetstid sammen.

Aktivitetsrum
I forlængelse af køkkenet finder man sommerhusets kombinerede aktivitets- og wellnessrum. De der gerne vil holde formen ved lige, kan benytte motionscyklerne og slappe af i spabadet og saunaen efterfølgende. Til børnene er her bordtennis, bordfodbold, og poolbord, så mulighederne er mange i dette dejlige rum, som nok skal vække glæde og begejstring hos hele familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og smuk naturgrund i klitterne og med en skøn udsigt over landskabet og Vesterhavet. Når man sidder ude, kan man høre vandet bruse, en skøn og beroligende baggrundsstøj til en middagslur i solen. På begge sider af huset er gode terrasser, så alle muligheder for at få det maksimale ud af den danske sommer er fuldt ud tilstede.

Beliggenhed
Tornby ligger få kilometer syd for Hirtshals, en af Danmarks største fiskeribyer med en stor og flot havnekaj, hvor man over en god frokost både kan beundre de traditionelle fiskerbåde og de kæmpestore færger, som sejler mellem Norge og Danmark. Byen er også kendt for Oceanariet med Nordeuropas største akvarium og fodring af de forskellige dyr flere gange om dagen. Syd for byen ligger Fyret og Bunkermuseet, og i Tornby anbefaler vi et besøg hos Den Gamle Købmandsgård, hvor man kan handle som i de gode, gamle dage og drikke kaffe og spise kage i den tilhørende cafe; en rigtig hyggelig oplevelse for hele familien.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 2820 m2
Opført: 1989 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 400 m
Golfbane: 6,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.666,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.666,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 12.044,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  12.044,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:82 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
BordtennisJa
BordfodboldJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
AktivitetshusJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen