- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg  /  Nr. Lyngby - Helledievej 161
<<Tilbage

Hus nr.  31178505 - Nr. Lyngby - Helledievej 161

Beskrivelse
Arkitektonisk luksushus mellem de to populære feriebyer Løkken og Lønstrup
Dette fantastiske sommerhus byder på komfort ned til den mindste detalje, kombineret med hygge og en flot minimalistisk byggestil.

Indretning
Sommerhuset er indrettet i en flot og smagfuld stil, som er holdt i hvidt og sort med enkelte farvetoner. Der er et flot lysindfald fra de høje vindues- og dørpartier i opholdsrummet, som også indeholder spiseafdeling og et velintegreret køkken. Køkkenet, som ligeledes er holdt i en flot og smagfuld minimalistisk stil, fremstår med sine højglansskabe lyst og indbydende. Sommerhuset råder desuden over fire rummelige soveværelser, to med dobbeltsenge og to med enkeltsenge. I huset er der to badeværelser, det store med sauna og et flot spabad. Her finder du plads til afslapning og wellness, mens der i bryggerset er tørretumbler og vaskemaskine, så du hele tiden kan have tørre håndklæder og rent badetøj.

Udendørs
Sommerhuset er højtbeliggende og fra grunden har man en flot udsigt helt til Rubjerg Knude Fyr. Huset har to terrasser, én mod øst og én mod vest. Terrassen mod vest er afskærmet med et lille hegn og er helt lukket. På grunden er der gynge og sandkasse til de mindste i familien.

Beliggenhed
Nr. Lyngby har en enestående natur. Langs den fascinerende klint kan man se rester af huse og veje, som langsomt skrider i havet. Det berømte Rubjerg Knude Fyr, der ikke ligger langt fra huset, vil indenfor de næste år forsvinde i Vesterhavet, så vi anbefaler at tage turen op ad den høje sandklit i tide. Et sandflugtmuseum er etableret i nærheden og byder på en spændende præsentation af området, som det har været og vil udvikle sig i fremtiden. Nr. Lyngby ligger mellem Løkken og Lønstrup. begge disse badebyer byder på mange seværdigheder og oplevelser. Lønstrup har mange flotte gallerier, mens Løkken byder på mange restauranter og indkøbsmuligheder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 1800 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 7,3 km
Restaurant: 4,3 km
Golfbane: 7,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.061,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.061,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.480,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.480,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:27 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:52 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen