- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Jettesvej 1
<<Tilbage

Hus nr.  31178380 - Grønhøj - Jettesvej 1

Beskrivelse
Velholdt og børnevenligt sommerhus i roligt område i Grønhøj
Hvis ferie i smukke omgivelser tæt på Vesterhavet lyder som noget for jer, så vil dette sommerhus helt sikkert opfylde jeres ønsker.

Indretning
Sommerhuset er opført i 1954 og har nogle år på bagen. Men det fornemmer man slet ikke; gennem løbende renoveringer er det blevet så godt vedligeholdt, at det i dag fremstår i god stand med en hyggelig og indbydende atmosfære. Til højre for indgangen ligger værelserne, badeværelset og gæstetoilettet, mens køkkenet og opholdsrummet er placeret til venstre. En meget praktisk opdeling, hvis man har børn med på ferien, som skal puttes tidligt, eller hvis der er teenagere med, som gerne vil have lidt privatliv. I det hele taget er sommerhuset meget børnevenligt med køjeseng, ekstra stol og seng til de mindste og vaskemaskine, så man kan nøjes med at pakke let og vaske undervejs. Køkkenet er godt udstyret og ligger i åben forbindelse med opholdsrummet, hvor sofagruppen og den store brændeovn lægger op til mange hyggelige timer i familiens skød.

Udendørs
På den store naturgrund er der masser af plads til at lege og have det sjovt på de små bakker, i marehalmen og ikke mindst i sandkassen og på gyngerne. Fra toppen af en af bakkerne kan I se til Vesterhavet få hundrede meter borte. Sommerhuset har gode og store terrassearealer på flere sider, både åbne og lukkede, så I kan udnytte alle feriens soltimer fuldt ud.

Beliggenhed
Kun 320 meter fra grunden ligger det store og fascinerende Vesterhav med det hvide sand og de blå bølger. Den nemmeste vej derned er ad Janesvej, som fører direkte ned i sandet. Naturen er lige smuk i vandkanten som i det bakkede og grønne baglandskab, og her er godt til både gå- og cykelture. Grønhøj Feriecenter ligger lige i nærheden, og her kan I om sommeren købe rundstykker, aviser og andre småting hos købmanden. I Løkken by finder I gode restauranter og et godt og variereret forretningsliv, og kører I mod Blokhus, kan I besøge Danmarks bedste og flotteste forlystelsespark, Faarup Sommerland, med aktiviteter nok til en hel dag, eller to!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 2436 m2
Opført: 1954 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 320 m
Indkøb: 350 m
Restaurant: 350 m
Golfbane: 5,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.250,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.250,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen