- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Lyngby / Nørre Lyngby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Lyngby / Nørre Lyngby  /  Nr. Lyngby - Toftevej 4 a
<<Tilbage

Hus nr.  31178355 - Nr. Lyngby - Toftevej 4 a

Beskrivelse
Moderne og ugeneret sommerhus I Nr. Lyngby.
Flot renoveret sommerhus med separat tilbygning og gode terrasser.

Indretning
Huset er lyst og indbydende med moderne indretning. Det dominerende rum, er det åbne køkken-alrum med spiseplads og hyggeligt sofahjørne med tv og skøn udsigt til naturen - her kan familien samles til hygge og samvær på alle tider af døgnet. Sommerhuset råder desuden over 4 soveværelser og et badeværelse. I den separate tilbygning findes endnu et værelse med eget toilet, hvilket gør at huset er perfekt til 2 familier eller en familie med større børn. Med alle nødvendige hårde hvidevarer, varmepumpe, parabol og trådløst internet mangler her intet, og alle er sikre på, at få et ophold i fred og ro med afslapning i hinandens selskab.

Udendørs
Feriehuset ligger midt i Nr. Lyngbys rå natur på en ugeneret læfyldt grund, som er omkranset af træer. Mod vest er der to store sammenhængende terrasser, hvor den ene er delvist overdækket, hvilket indbyder til hyggelige grillaftener. Det store græsareal omkring huset, er oplagt til udendørs aktiviteter og det er altid muligt at finde en solfyldt plet, så man kan slikke sol i fred og ro, helt ugeneret af naboerne. Der er havemøbler, liggestole og grill til rådighed og for de mindste er der mulighed for en gyngetur eller leg i sandkassen.

Beliggenhed
Nørre Lyngby er en lille, fredelig ferieby mellem de to kendte byer, Løkken og Lønstrup. I gåafstand fra sommerhuset ligger det store og fascinerende Vesterhav, og stranden ved Nr. Lyngby har det fineste sand. Nr. Lyngby er også kendt for sine stejle skrænter, som visse steder er op til 40 meter høje og er derfor et oplagt sted for paragliding, med mulighed for at se landskabet lidt oppefra. Nogle få kilometer nord for sommerhuset, kan man bestige den store sandklit, Rubjerg Knude med Fyret på toppen, her har man en fantastisk udsigt over Jammerbugtens kystlinje. I Løkken er der mange sjove aktiviteter for børn: Bl.a. Bolcheriet, legepladser, svømmehal og Action House. Lønstrup tilbyder gallerier, kunsthåndværkere, specialbutikker og anerkendte spisesteder. Men fælles for hele området er, at der findes udflugtsmål, seværdigheder og aktiviteter for alle målgrupper.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 128 m2
Anneksareal: 24 m2
Grundareal: 1584 m2
Opført: 1968 
Renoveret: 2012 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 4,9 km
Restaurant: 5,4 km
Golfbane: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.181,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.181,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:16 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen