- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Sdr. Strandvej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31178345 - Løkken Strand og By - Sdr. Strandvej 5

Beskrivelse
Unik beliggende lejlighed i Løkkens centrum.
Spændende indretning og havudsigt fra balkon, helt perfekt til en byferie i Nordjylland.

Indretning
Vi er ikke bange for at kalde denne ferielejlighed for en perle i hjertet af Løkken. Med flotte lyse rum, højt til loftet, gode materialer, forskudte plan mellem. stue og køkken og store vinduespartier i stuen er indretningen i en klasse for sig, og kvaliteten er helt i top. Lejligheden råder over to værelser og et dejligt badeværelse med bruser. I køkkenet er der god plads og alle de nødvendige hjælpemidler for at holde en afslappende ferie. Et par trin ned fra køkkenet ligger spisestuen og den sydvestvendte opholdsstue, som har et helt enestående lysindfald fra det store gavlvindue. Alle vinduer i lejligheden har udsigt over byen, og her er naturligvis installeret gratis internet (wi-fi).

Udendørs
Til lejligheden hører en stor og skøn træterrasse på i alt 65 m2. Den løber hele vejen rundt og har udgang fra både køkken og stue. På de forskudte plan er der udsigt til Løkkens liv mod vest og syd, og ønsker man at være helt ugeneret af forbipasserende, kan man via trappen i køkkenet sidde på den lukkede balkon, som gennem glasafskærmningen har en pragtfuld havudsigt. Man skal dog være opmærksom på, at der pga. beliggenheden i løbet af dagen kan være en del forbipasserende og summen fra byens hyggelige liv. Der er en stor parkeringsplads i nærheden, hvor bilen kan parkeres.

Beliggenhed
Denne lejlighed ligger midt i Løkken tæt på indkøbsmuligheder og restauranter. På det hyggelige torv er der mulighed for at shoppe i de mange butikker, og vi anbefaler et besøg i Bolcheriet, hvor der hver dag fremstilles farverige bolcher med håndkraft. Med kun 50 meter til Løkken Strand er det nemt at tage en morgen- og aftendukkert, flyve med drager eller vandre i klitterne og sandet, og ikke langt fra byen ligger Faarup Sommerland, hvor både børn og voksne kan fornøje sig med udendørs badeland, rutchebaner og karruseller.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 108 m2
Opført: 1927 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 25 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 4 m
Golfbane: 2,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.638,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.638,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboks:20 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
ParasolJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:10 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen