- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By  /  Blokhus Strand og By - Jens Bærentsvej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31178160 - Blokhus Strand og By - Jens Bærentsvej 2

Beskrivelse
Helt nybygget og moderne indrettet sommerhus centralt i Blokhus - inklusiv fri og ubegrænset brug af badeland som kun ligger 100 meter fra huset!
Dette luksussommerhus, som ligger midt i Blokhus by, har det hele og alt fra møbler og inventar til puder og dyner er nyt og perfekt. Så lægger man vægt på kvalitet, og foretrækker man at være tæt på det hele, så er dette hus det helt rette.

Indretning
Sommerhuset er indrettet i en gennemført smagfuld og nydelig stil. Overalt er der kvalitetsmøbler og nyt inventar, og det hele er holdt i en lys og venlig atmosfære. Den store stue har et fantastisk lysindfald fra de store vinduer og er sommerhusets hjerte. I den ene af rummet ligger køkkenet, som er helt åbent mod spiseafdelingen og hænger sammen med det hyggelige sofaarrangement i den anden ende af rummet. Det er altså muligt for hele familien at være sammen, selvom der både skal laves mad, læses avis, ses fjernsyn eller spilles ludo. Køkkenet er udstyret med alverdens moderne hjælpemidler, der er danske og tyske kanaler på tv'et og der er installeret trådløst internet. Sommerhuset er meget rummeligt med plads til hele otte overnattende gæster: to soveværelser er indrettet med dobbeltsenge, og det sidste værelse har en dobbeltsengog en dobbelt køjeseng over. De to badeværelser ligger dør om dør, har begge wc og bruser, og på det ene er også vaskemaskine og tørretumbler.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en velafskærmet naturgrund. Her er en lille græsplæne til leg og spil, og med sandkasse og gynge er der også aktiviteter for de yngste. På de store overdækkede terrasser i hver ende af sommerhuset, kan man hygge sig med morgen- og aftensol og indtage alle dagens måltider i ro og mag. Der er grill, liggestole og parasol til fri afbenyttelse.

Beliggenhed
Uden at prale kan vi godt fastslå, at sommerhuset ligger på en af de mest attraktive adresser på hele Vestkysten. Lige bag centrum af Blokhus by, med gåafstand til strand, shopping, cafeer og lige op til en kæmpeklitplantage, hvor der er utallige muligheder for at følge vandre, løbe- eller cykelruter. Og meget tæt på ligger også Danland med stort subtropisk badeland og fitness- og wellnesscenter. Har man mod på lidt mere action, skal man kun køre en lille tur for at komme i Faarup Sommerland, Nordens bedste sommerland med rutchebaner, karruseller, vandland, skattejagt og meget mere. Hver aften i sommerperioden kan man gå på stranden og se Blokhus Kanonlaug fyre kanonen af ved solnedgang, det er bestemt en oplevelse værd.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter, Blokhus) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 102 m2
Grundareal: 788 m2
Opført: 2014 
Afstande:
Vandet: 380 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 100 m
Golfbane: 2,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.156,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.156,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:23 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:29 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen