- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By - Pirupshvarrevej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31178010 - Blokhus Strand og By - Pirupshvarrevej 2

Beskrivelse
Lækkert sommerhus med central beliggenhed i Blokhus
Dette sommerhus byder på en god kombination af kvalitet, hyggelige omgivelser og med gåafstand til både Blokhus by og en af de bedste strande ved Vesterhavet.

Indretning
Dette sommerhus er dejligt indrettet med store vinduer, som giver et godt lys til de store rum. Her er velegnet til både familier og par, som gerne vil opleve et af de smukkeste og mest populære områder i Nordjylland. Sommerhusets køkken med kogeø og indbyggede hårde hvidevarer hænger sammen med spiseafdelingen og stuen i ét åbent rum. Ved spisebordet er bl.a. en stor og flot bænk og dette område kommer hurtigt til at fungere som familiens naturlige samlingssted, hvor børnene kan tegne og spille, mens mor og far laver mad i køkkenet. I stuen kan man slappe af i den behagelige sofa, måske med en film på tv'et eller med ild i den store pilleovn. (Brænde til ovnen er i huset). Derudover rummer sommerhuset tre soveværelser, hvoraf det ene med køjeseng, og et badeværelse med bruser, og med trådløst internet og parabol er der i den grad lagt op til en ferie med fokus på samvær og kvalitetstid for familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig naturgrund med høje træer og store buske, så man kan opholde sig helt ugeneret på de udendørs arealer. Fra køkkenet og det ene værelse kan man gå ud på en stor og sammenhængende fliseterrasse, hvor sommerlivet kan nydes med solbadning, grillmåltider og lange, lune aftener.

Beliggenhed
Blokhus by og Vesterhavet ligger 700 meter fra sommerhuset, så der er nem adgang til indkøb, shopping, restauranter, cafeer og ikke mindst den store, hvide og lækre strand med det fascinerende blå hav. I Blokhus kan man også besøge et stort, subtropisk badeland og holde formen ved lige i fitnesscenteret. I nærheden finder man også Blokhus Klitplantage med stor naturlegeplads, fitnessrute, shelterpladser, grillområder og stier af forskellig længde til løbere og mountainbikeryttere. Beregn også gerne en dag eller to til Faarup Sommerland, Danmarks bedste forlystelsespark, med aktiviteter for hele familien eller tag turen til Ålborg, som har alt fra museer, teater, Zoo, gågader, shoppingcentre og til mange anerkendte spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 900 m2
Opført: 1930 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 300 m
Restaurant: 250 m
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen