- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Saltum - Laustvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31177960 - Saltum - Laustvej 8

Beskrivelse
Flot kvalitetssommerhus i naturskønt område ved Saltum
Ferie for hele familien i veludstyret sommerhus og med kort afstand til gode naturoplevelser og børnevenlige aktiviteter.

Indretning
Velkommen indenfor i et pragtfuldt sommerhus med masser af lys og en stilfuld og gennemført indretning med bl.a. flotte gulve og moderne inventar. Sommerhuset byder på al den nødvendige komfort, som kræves af et velfungerende sommerhus i dag: vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, trådløst internet, strygebræt- og jern og ikke mindst det luksuriøse spabad og saunaen på det store badeværelse, som virkelig kommer til sin ret efter en lang dag ved stranden eller en god og frisk gåtur i skoven. Sommerhuset råder over et åbent køkken-opholdsrum med både spiseafdeling og stue, to badeværelser, tre soveværelser og en hyggelig alkove, som både kan bruges som hyggekrog til børnene eller ekstra sovepladser, hvis man får besøg af venner eller bedsteforældre undervejs i ferien. I stuen er en moderne brændeovn, som hurtigt skaber en varm og indbydende atmosfære, og som også gør sommerhuset velegnet til en ferie på de kølige årstider.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med de ideelle betingelser for børnene med sandkasse, gynger, god plads på græsplænen. På syd-og vestsiden løber en skøn terrasse med gode muligheder for at nyde solen, og bliver den for stærk, kan man trække ind under den overdækkede del. Desuden også udendørs tørrestativ.

Beliggenhed
Tæt på sommerhuset ligger det fredede naturområde Lille Norge og det utroligt smukke Kettrup Bjerge. Begge områder giver mulighed for fine naturoplevelser med skov, bakker, klitter, søer, udsigtspunkter og endda nogle spændende bunkere fra 2.verdenskrig for de historieinteresserede. Der er en kilometer til Saltum Strand, som byder på kilometervis af hvidt sand, det fascinerende Vesterhav og store klitter, som både er gode at lege og slikke sol i. Hvis man har børn med på ferien, anbefaler vi en dag eller to i Danmarks bedste forlystelsespark eller en tur i det subtropiske badeland i Blokhus, hvis det lunefulde danske vejr en dag skulle drille.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 2700 m2
Opført: 2010 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 2,4 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 8,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.333,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.333,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:41 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen