- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Redningsstien 33
<<Tilbage

Hus nr.  31177895 - Grønhøj - Redningsstien 33

Beskrivelse
Flot og velbeliggende sommerhus i Grønhøjs smukke og rolige omgivelser
Ferie tæt på Vesterhavet, i et smukt og godt indrettet hus og med naturskønne omgivelser lige udenfor døren; det bliver ikke bedre!

Indretning
Her præsenter vi et virkeligt dejligt vinkelhus, midt i Grønhøjs smukke og charmerende natur. Sommerhuset har plads til hele familien, idet de tre soveværelser fordeler sig med to dobbeltsenge og to enkelsenge og derudover også har en seng til familien yngste medlem. Det helt centrale rum er det åbne køkken-alrum, som bindes sammen af den lille bar ved køkkenbordet - her har man overblik over hele rummet, og familien kan være sammen, selvom man har gang i forskellige aktiviteter. Desuden også et flot badeværelse med både bruseniche og et aflangt spabad til én person, et skønt sted til lidt alenetid og afslapning. Overalt i sommerhuset strømmer det fantastiske nordjyske lys ind ad de mange store vinduer. Brændeovnen i stuen sikrer den hyggelige stemning og alle møbler og al inventar er i god kvalitet og huset rummer en del moderne udstyr som varmepumpe og parabol; kort sagt mangler her ikke noget, og man er sikker på at få en dejlig ferieoplevelse i disse omgivelser!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med træer og buske til at give læ for Vestenvinden og med græs og marehalm til at lege og tumle i. Der er flere gode terrasseområder, hvor der på den ene side af huset, er et helt åbent areal mod klitterne, og på den anden side finder man et dejligt hjørne bag et lille læhegn,og med gode havemøbler, liggestole og en grill til rådighed er der gode muligheder for mange udetimer dagen lang. Desuden en overdækket carport til bilen.

Beliggenhed
Følger man Janesvej, som ligger lige op til Redningsstien, har man kun 400 meter til Vesterhavet, den store hvide strand og det smukke blå vand. Om man vil bade eller foretrækker en frisk gåtur langs strandkanten, så bliver det ikke nemmere! Grønhøj-området er kendt for sin smukke natur med små bakker, klitplantager, moser, enge og gode udsigtspunkter over Jammerbugten og Vesterhavet, og er derfor også et attraktivt feriemål for de, der elsker at vandre og cykle. Den nærmeste større by er Løkken med indkøbsmuligheder, spændende butikker og gode spisesteder, ligesom de mange andre feriebyer langs hele Vestekysten byder på mange flotte og sjove attraktioner og seværdigheder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 107 m2
Grundareal: 2444 m2
Opført: 2007 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 260 m
Restaurant: 1,8 km
Golfbane: 5,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.714,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.714,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:22 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:49 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen