- samlet udbud af sommerhuse i Skallerup Klit
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Skallerup Klit  /  Lønstrup Strand og By - Harerenden 95
<<Tilbage

Hus nr.  31177860 - Lønstrup Strand og By - Harerenden 95

Beskrivelse
Moderne sommerhus i flot indretning og med havkig over Vesterhavet ved Lønstrup
Både området ved Lønstrup og dette feriehus er nogle af Nordjyllands perler og byder på mange gode ferieoplevelser.

Indretning
Det skønne hus med lille havkig er opført med store gulv-til-loft vinduer, som både bringer masser af dejligt lys ind i rummene. Indretningen er gennemført i en flot og moderne stil med klassiske møbler og mange fine detaljer. Køkkenet er åbent og har overblik over både spisestuen og opholdsstuen, så man kan være sammen, selvom der måske både er gang i et brætspil og tv'et på samme tid. Huset råder over to soveværelser med plads til fire overnattende gæster og egner sig derfor både fint til en lille familie eller for to par, som gerne vil holde ferie sammen. De to badeværelser er begge med brusere, og det ene har derudover også et skønt spabad og en sauna, så man kan koble helt af efter en lang dag. Desuden gratis og trådløst internet, brændeovn og en hems, så alle muligheder for at få nogle afslappende og hyggelige dage er fuldt ud tilstede.

Udendørs
Huset ligger på en dejlig åben naturgrund på en af Lønstrups mest populære adresser. Man er så tæt på Vesterhavet, at det hele tiden kan høres i baggrunden, og saltet fra vandet kan duftes i luften. Solen og sommeren kan nydes fra den store terrasse, som løber på flere sider af huset, og havemøbler og liggestole er til fri afbenyttelse for lejere.

Beliggenhed
Med kun 200 meter til den dejlige strand i Lønstrup kan både børn og voksne klare turen på gåben. Og hvem fascineres ikke af det store hav med det blå vand og stranden med det hvide sand, uanset årstid er Vesterhavet absolut et besøg værd. I kort afstand ligger også Skallerup Seaside Resort, hvor der både er legeland, badeland og wellnessafdeling, foruden en købmand og forskellige restauranter. I Hirtshals kan man besøge Oceanariet og lære om livet under Nordsøens overflade, eller besøge den hyggelige havnefront, hvor de store færger til og fra Norge kan følges på tæt hold. I Lønstrup finder man små charmerende gallerier og arbejdende kunsthåndværkere, og i Hjørring får man lidt storbystemning med biograf, teater og shoppingcenter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 93 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 2007 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.746,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.746,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.917,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.917,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:21 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen