- samlet udbud af sommerhuse i Kettrup Bjerge
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Kettrup Bjerge  /  Kettrup Bjerge - Piasvej 17
<<Tilbage

Hus nr.  31177805 - Kettrup Bjerge - Piasvej 17

Beskrivelse
Et fint sommerhus for familien eller parret, som gerne vil tilbringe mange timer udendørs, og som sætter pris på gode naturoplevelser.
Kettrup Bjerge er smuk natur, lange traveture ved vandet og hyggelige besøg i feriebyerne Blokhus og Løkken.

Indretning
Dette ældre sommerhus byder på alle nødvendige faciliteter for en god og afslappende ferie. Et åbent køkken med direkte adgang til en dejlig og stor udestue med spiseplads og siddearrangement; her vil man med garanti komme til at bruge mange timer, og når vejret indbyder til det, kan man herfra gå ud i en lille hyggelig solgård. I opholdsrummet finder man to sofaer med mange siddepladser og en god brændeovn, og også herfra kan man gå ud på en overdækket terrasse. Med tre værelser, hvoraf kun det ene har skabsplads, kan man overnatte 6 personer i sommerhuset, og på badeværelset har man bruser, gulvvarme og en vaskemaskine. En god base for den næste familieferie i Nordjylland.

Udendørs
Den 6000m2 store naturgrund er en kæmpegevinst ved dette sommerhus. Hele arealet er indhegnet, så børn kan lege trygt og hunde kan luftes uden fare. Da huset ligger for enden af vejen, har man det hele for sig selv og kan opholde sig på terrasserne og græsplænen i fred og ro og føle sig helt ugeneret for naboer og forbipasserende. Grunden støder op til et fredet areal med græssende får, og fra en lille bakke kan man nyde udsigten til Vesterhavet, som i øvrigt hele tiden kan høres i baggrunden. På terrasserne kan man slappe af i solen og nyde alle dagens måltider; her er alle muligheder for at opholde sig udendørs dagen lang.

Beliggenhed
Kettrup Bjerge, med det bakkede landskab og de mange flotte udsigtspunkter, er et af de smukkeste områder langs den jyske vestkyst og derfor også et af de mest populære mål for vandre- og cykelentusiaster. Fra sommerhuset har man kun 500 meter til Vesterhavet, og den korte vej kan tages ad en lille sti langs græsmarken ved grunden. Stranden ligger hvid og bred, med blødt sand og høje klitter, helt oplagt til badeture og mange timers leg og sjov. Indkøb gøres nemmest i Saltum eller Løkken, og har man en dag lyst til lidt mere action, ligger Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland, ikke langt væk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 117 m2
Grundareal: 6000 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 2003 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 1000 m
Indkøb: 2,3 km
Restaurant: 2,8 km
Golfbane: 7,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.891,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.891,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HundevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen