- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Nr. Rubjerg / Nørre Rubjerg  /  Nr. Lyngby - Zobelvej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31177785 - Nr. Lyngby - Zobelvej 3

Beskrivelse
Ægte sommerhusstemning på fantastisk beliggenhed ved Nr. Lyngby.
Dejligt sommerhus med skønne udearealer og nem adgang til Vesterhavet tæt på.

Indretning
Dette charmerende sommerhus er opført i træ; rødmalet udenpå og med hvide vægge, lofter og gulve inde, som giver den helt specielle og ægte sommerhusstemning. Sommerhuset hører ikke til blandt de største, hvad angår m2, men med en hyggelig hems og en optimal indretning af alle rum, kan her sagtens være op til seks overnattende personer. I stueplan finder man det åbne køkken, opholdsrummet med brændeovn og tv-sofahjørne, samt to værelser og badeværelset med bruser og vaskemaskine. De sidste to sovepladser er på hemsen. Desuden gratis og trådløst internet, så man kan følge med i verden udenfor og søge informationer om områdets mange muligheder, husk blot pc eller tablet hjemmefra. Sommerhuset byder på særdeles gode faciliteter, og egner sig godt til en lille familie eller to par, som ønsker at holde ferie sammen i et af Nordjyllands smukkeste ferieområder.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og utrolig smuk naturgrund, hvor ethvert udendørsmenneske straks vil føle sig godt tilpas. De store træer rundt om grunden sikrer privatliv og læ, og på plænen er der masser af plads til at lege og spille bold. Terrassen løber på sommerhusets sydlige og østlige side, så man kan følge solen en stor del af dagen. Gode muligheder for at udnytte de bedste dage og timer af den danske sommer!

Beliggenhed
Fra sommerhuset kan man gå direkte ad stier til stranden i Nr. Lyngby, som er en lille del af Vesterhavskysten. Stranden og ikke mindst kystlinjen er meget fascinerende i dette område, da de store og stejle skrænter rejser sig op til 40 meter over jorden. Derfor er området også meget populært hos paraglidere og drageflyvere, så bliv ikke overrasket over at se dem svæve rundt højt oppe. Nr. Lyngby ligger mellem de større feriebyer Løkken og Lønstrup; begge byder på indkøbsmuligheder, spændende butikker, kunsthåndværkere og gallerier og gode spisesteder, mange muligheder for både store og små.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 66 m2
Grundareal: 2196 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 380 m
Indkøb: 6 km
Restaurant: 4,1 km
Golfbane: 6,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:17 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen