- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Strandparken 32
<<Tilbage

Hus nr.  31177740 - Løkken Strand og By - Strandparken 32

Beskrivelse
Moderne, rummeligt og stilfuldt sommerhus i to plan ved feriebyen Løkken
Skønt sommerhus med god beliggenhed i gåafstand til både stranden og byen i Løkken.

Indretning
Vi byder indenfor i et stort og flot sommerhus i høj kvalitet og med gode faciliteter. Alt er i topkvalitet og moderne stil og her mangler ikke noget; alt i alt skønne og velfungerende rammer for enhver ferie. I hele stueetagen er installeret gulvvarme, og her finder man det store og veludstyrede køkken med spisebord, et værelse, det store badeværelse med spabadekar og entre/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. På 1. salen er stuen, et mindre badeværelse med bruser og to værelser og derudover kan man via en udtrækningsstige komme op på en hyggelig hems med to madrasser og en PlayStation 4 konsol. Tv'et i køkkenet har danske, norske og svenske kanaler, mens der er parabol og skandinaviske kanaler knyttet til tv'et i stuen, og overalt kan man gå på det trådløse internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra, så der er nem og hurtig adgang til oplysninger om de mange muligheder, som hele Løkken-området byder på.

Udendørs
Fra køkkenet er der udgang til en 40 m2 stor terrasse, som er delvist overdækket. Her er god plads til at grille og hygge til langt ud på aftenen med et godt glas vin eller er en varm kop kaffe. På 1. salen er der balkoner både mod øst og vest, så alle muligheder for at udnytte sommerens gode soltimer er absolut til stede her. Som noget helt unikt er der ved sommerhuset et udendørs elstik, så man kan oplade sin bil, hvis man har det rigtige stik med hjemmefra.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger kun 600 meter fra Vesterhavet og Løkken Strand, som både er kendt for de smukke hvide strandhuse og den lange mole, som går et godt stykke ud i vandet. I ca. samme afstand finder man Løkken centrum med de gamle smalle og charmerende gader, et godt udvalg af butikker og mange gode og stemningsfyldte spisesteder. Besøg gerne Bolcheriet på Torvet, hvor man kan følge den gammeldags proces fra sukker til små flotte og kunstneriske bolcher, eller lej en bowlingbane og køb adgang til legelandet i Action House lige udenfor byen, hvis vejret en dag er lidt gråt og trist.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 128 m2
Grundareal: 300 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 600 m
Indkøb: 750 m
Restaurant: 750 m
Golfbane: 1,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.638,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.638,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:100 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen