- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Birthevej 9
<<Tilbage

Hus nr.  31177655 - Løkken Strand og By - Birthevej 9

Beskrivelse
Flot og velbeliggende sommerhus i gåafstand til det fascinerende Vesterhav
Her præsenterer vi alletiders mulighed for en ferie i natursmukke omgivelser syd for Løkken by og med moderne og velfungerende faciliteter til rådighed.

Indretning
Det flotte og velholdte sommerhus er arkitekttegnet og indrettet i en personlig og stemningsfuld atmosfære, som alle vil finde sig godt tilpas i. Her er velegnet til både familier og par, idet man med tre soveværelser råder over i alt seks sengepladser. Det ene soveværelse og et badeværelse er placeret i annekset. I hovedhuset er et stort badeværelse med spabad og sauna, så det er nemt at skabe lidt luksus til sig selv, når det er tiltrængt, og på gæstetoilettet har man mulighed for at vaske og tørre tøj og håndklæder. Sommerhusets hjerte og samlingspunkt er det åbne køkken med spiseplads og direkte adgang til stuen, hvor hyggen spreder sig i takt med varmen fra brændeovnen. Her kan man også se film i tv'et eller logge på det trådløse internet og finde ud af, hvor den næste udflugtstur skal gå til. Alt i sommerhuset er i den bedste kvalitet, og man er sikker på at få en både rar, afslappende og vellykket ferie i disse rammer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kuperet grund med marehalm og duften af Vesterhavet, som kun ligger 200 meter væk. Fra stuen er der adgang til en dejlig vestvendt og læfyldt terrasse, hvor man rigtig kan udnytte solskinstimerne og nyde sommerlivet med dovne dage, grillmåltider og lange, lune aftener.

Beliggenhed
Med Vesterhavet som nærmeste nabo er bade- og lange traveture et oplagt valg af aktiviteter. Og Løkken strand er da også en af Vestkystens og Danmarks bedste strande med god plads, de klassiske hvide strandhuse og den nyrenoverede mole som smukke kulisser. På Torvet i centrum af byen kan man købe håndlavede bolcher, og i det hele taget har byen et spændende forretningsliv og mange gode spisesteder, hvor man også kan smage nogle af de lokale råvarer. Udenfor byen ligger det store bowlingcenter, hvor der er mulighed for at bowle, lege, køre gokart og spille paintball, og i udkanten af Saltum by finder man Faarup Sommerland med et hav af sjove og spændende forlystelser og masser af aktiviteter sommeren over.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 915 m2
Opført: 2008 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 2,3 km
Golfbane: 3,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.382,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.382,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.112,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.112,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:24 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:29 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen