- samlet udbud af sommerhuse i Lønstrup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lønstrup  /  Lønstrup Strand og By - Klitrenden 5
<<Tilbage

Hus nr.  31177640 - Lønstrup Strand og By - Klitrenden 5

Beskrivelse
Skønt og absolut charmerende sommerhus med helt unik beliggenhed og den bedst tænkelige udsigtover vandet.
Har du altid drømt om en afslappende ferie i vandkanten? Så har du nu chancen i dette hus, for med kun 20 meter til Vesterhavet kommer du ganske enkelt ikke tættere på vandet ret mange andre steder langs hele Vestkysten.

Indretning
Huset er hyggeligt og venligt indrettet med loft til kip, masser af lys fra de store panoramavinduer og mange fine detaljer. Der er plads til seks overnattende personer, det ene værelse er med køjeseng og derfor oplagt til børn, men huset er også særdeles velegnet til en parferie. På badeværelset er både bruser og spabad, vaskemaskine og tørretumbler, så man hele tiden kan have rent badetøj og tørre håndklæder til alle badeturene. Opholdsrummet består af et åbent køkken, spiseafdeling og en dejlig stue, hvor man kan sidde mange timer i sofaen og nyde den helt formidable udsigt over Vesterhavet gennem vinduerne. Og med ild i brændeovnen kan roen virkelig få lov at sænke sig. Desuden er her installeret gratis og trådløst internet, så det er en god ide at medbringe tablets eller pc. Da huset ligger så tæt på vandkanten, parkerer man bilen ved købmanden og går de 30 meter til huset. Købmanden har åben om sommeren.

Udendørs
Den tilhørende grund er ikke stor, til gengæld har man adgang til hele Lønstrup Strand lige nedenfor huset. Der er dog anlagt en smal terrasse rundt om en del af huset, og med udgang fra stuen et større areal med plads til havemøbler, liggestole og grill. Her kan man se solen gå ned i Vesterhavet og få det maksimale ud af de lange lune sommeraftener.

Beliggenhed
Huset ligger i det populære område i Lønstrup som kaldes Harrerenden. I det hele taget er Lønstrup et eftertragtet område om sommeren, og byen oser af liv, charme og glade mennesker. Her finder man mange små butikker, kunsthåndværkere af forskellig art og skønne spisesteder, og fra huset er der kun en lille kort spadseretur til centrum. Nedenfor grunden er lavet kystsikring, og med den tætte placering til Vesterhavet kan man bade morgen, middag og aften.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 400 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 20 m
Indkøb: 20 m
Restaurant: 850 m
Golfbane: 3,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.304,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.304,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.142,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.142,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:26 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen