- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Revlingevej 14
<<Tilbage

Hus nr.  31177600 - Saltum - Revlingevej 14

Beskrivelse
Familievenligt og velholdt sommerhus på populær adresse i et af Jammerbugtens smukkeste områder.
Et rummeligt hus tæt på Vesterhavet med sjove aktiviteter og i kort afstand til gode udflugtsmål.

Indretning
I dette flotte sommerhus får I en god kombination af kvalitet, luksus, moderne faciliteter og skøn beliggenhed. Gennem de store vinduer kommer masser af lys ind i rummene, og indretningen med pæne møbler og hyggelige detaljer giver huset et godt indtryk fra start til slut af jeres ophold. Her er plads til 6 overnattende gæster fordelt på tre værelser, det ene er med køjeseng, og der er også seng og stol til familiens yngste. Køkken, spisestue og stue ligger ud-i-et, her kan I samles til måltiderne, til brætspil eller til afslapning foran brændeovnen, hvis vejret er til den kølige side. Det ene af de to badeværelser er udstyret med både spabad og sauna, så trænger I til lidt forkælelse efter en lang dag ved stranden, er det nemt at skabe en afslappende luksusstemning her. Til børnene er der bordfodbold og spillekonsol (Playstation), og overalt er det muligt at gå på det trådløse og gratis internet, så pak gerne tablets og pc med i kufferten. Desuden varmes huset op af solenergi og har en varmepumpe installeret, så udgifterne til varmeomkostninger holdes på et fornuftigt niveau. Alt i alt et moderne og velfungerende hus, som vi kan anbefale til alle, der drømmer om en ferie i rolige omgivelser tæt på Vesterhavet.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en flot og kuperet naturgrund, hvor børnene kan tumle og lege i timevis. Kravler I op på toppen af den lille høj, belønnes I med en smuk udsigt til Vesterhavet, som ligger en lille halv kilometer væk. Den store træterrasse løber på tre sider af huset og er delvist indhegnet, her kan I grille, spise, slikke sol og bare nyde sommeren. Når I kommer hjem fra stranden, kan I skylle sandet af under den udendørs bruser, som har både koldt og varmt vand.

Beliggenhed
Saltum Strand ligger kun 450 meter fra huset, og den nemmeste vej hertil er på gåben, der går en lille sti gennem klitterne for enden af Revlingevej. Saltum Strand ligger i forlængelse af Blokhus Strand og er ligeså hvid og bred og indbydende, men er knapt så befolket om sommeren. En kort køretur bringer jer til Faarup Sommerland, som flere gange er kåret til både Danmarks og Nordens bedste forlystelsespark, og er I vilde med minigolf, anbefaler vi en tur forbi Jambo Feriepark, der har Nordens største og flotteste bane. Desuden er Saltum-området et godt udgangspunkt for ture rundt i hele Nordjylland, tag f.eks. turen nordpå og besøg de små og charmerende feriebyer Løkken, Lønstrup og Tversted, inden I slutter af i Skagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 104 m2
Anneksareal: 13 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 2005 
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 1,3 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 6,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.529,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.529,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Amerikansk køleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:32 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
SolenergiJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen