- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Redningsvejen Syd 59
<<Tilbage

Hus nr.  31177510 - Grønhøj - Redningsvejen Syd 59

Beskrivelse
Lyst og dejligt sommerhus med god beliggenhed tæt ved Grønhøj Strand
Et sommerhus, hvor man kan nyde sommerlivet fra både udestue, solgård og opleve Grønhøjs smukke natur ved Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset består af et hovedhus og et anneks med en dejlig solgård imellem. I hovedhuset finder man køkken, stue, udestue, 2 værelser og et badeværelse. Alt er hyggeligt indrettet og det smukke nordjyske lys strømmer ind i stuen gennem de store vinduer og fra partiet med loftsvinduer, mens bl.a. gyngestolen, de smukke tæpper og brændeovnen bidrager til det charmerende indtryk. I annekset er endnu et værelse, et badeværelse, en sauna og en lille entre med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Annekset er helt ideelt, hvis man har større børn med på ferien, som gerne vil kunne trække sig lidt tilbage, eller hvis man planlægger at få besøg af bedsteforældre eller venner undervejs. Husets helt store attraktion er den dejlige udestue med glas på alle sider, her er virkelig skønt, også på en overskyet dag. Endelig er her udstyr og moderne faciliteter nok til, at man kan slappe af og glemme hverdagens stress og jag. I alt et flot, velfungerende og hyggeligt sommerhus, som vil skabe gode rammer for den næste ferie i Nordjylland.

Udendørs
Den store naturgrund er fyldt med højt græs og grønne buske; man føler næsten at man befinder sig midt i naturen. Sommerhuset har flere gode terrasser, både åbne og en overdækket, men det er nok i den dejlige solgård, man vil tilbringe de fleste timer. Her er plads til hele familien, når der skal grilles og spises og her er dejlig læ for vestenvinden.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger under 400 meter fra sommerhuset, og man kommer nemmest dertil ved at gå ned ad Hannesvej og tage de sidste meter gennem klitterne. Dernæst ligger Vesterhavet med det hvide sand og de blå bølger lige foran næsen. Et par kilometer nordpå finder man Løkken med alt, hvad en ægte ferieby byder på: cafeer, restauranter, spændende butikker og mange arrangementer i løbet af året. Syd for Grønhøj ligger endnu en af Vestkystens typiske feriebyer Blokhus, her kan man bruge en gråverjsdag i badelandet eller i wellnesscenteret, og i den lille by Hune kan man få et par kulturelle oplevelser i Skulpturparken og Anne Just's Have.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 88 m2
Anneksareal: 20 m2
Grundareal: 1505 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2011 
Afstande:
Vandet: 380 m
Indkøb: 400 m
Restaurant: 400 m
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.116,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.116,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen