- samlet udbud af sommerhuse i Hjørring
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Hjørring  /  Lønstrup Strand og By - Fuglegræsvej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31177375 - Lønstrup Strand og By - Fuglegræsvej 2

Beskrivelse
Flot sommerhus med spa og dejlig havegrund ved Lønstrup
Længes I efter en ferie med afslapning og hyggelige dage? Så er alle muligheder tilstede for at opfylde jeres ønsker i dette skønne sommerhus tæt ved Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset er fantastisk flot og velholdt. Det er lyst og moderne indrettet med gode kvalitetsmøbler, og fra første sekund kan man mærke, at ejerne har lagt sjæl og kærlighed i stedet. Her er plads til seks overnattende personer, så hvad enten man er to par eller en hel familie, er her plads nok. Værelserne er meget praktisk placeret i den nordlige del af sommerhuset, mens det åbne opholdsrum med køkkenet ligger i den anden ende. På badeværelset kan I nemt skabe en wellnessagtig stemning med vand i spabadet og varme i saunaen, og holder I ferie udenfor sommersæsonen, kan I fyre op i brændeovnen og lade den hyggelige stemning sprede sig. Sommerhuset er godt udstyret med hårde hvidevarer og andre hjælpemidler, så I er sikre på at få en helt afslappet ferie uden hverdagens normale stress og jag.

Udendørs
Udendørsfaciliteterne er også virkelig skønne. Sommerhuset ligger på en stor havegrund, hvor børnene kan boltre sig i timevis i sandkassen, på gyngerne og i legehuset. Imens kan mor og far slappe af på terrasserne, og om aftenen kan I grille og nyde sommerdøgnets ekstra timer på den sydvendte terrasse. Haven er omgivet af høje træer, så I kan opholde jer ved huset i fred og ro for trafik og nysgerrige blikke.

Beliggenhed
Lønstrup strand ligger en lille kilometer væk, her kan I bade, bygge sandslotte og samle på skaller og måske finde rav, hvis I er heldige. I Lønstrup By kan I handle og shoppe, og hvis aftensmaden en dag skal være lidt nem, finder I nemt en familievenlig restaurant. Syd for byen kan I bestige Rubjerg Knude og nyde synet af Jammerbugtens kystlinje, og et par kilometer inde i landet finder I besøgslandbruget Family Farm Fun Park, hvor børnene kan lege med kaniner, klappe en gris på ryggen og fodre gederne med lange spaghettirør. I den nærmeste større by, Hjørring, er der svømmehal, biograf, teater, en hyggelig gågade og et stort shoppingcenter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 84 m2
Grundareal: 1222 m2
Opført: 1992 
Afstande:
Vandet: 1000 m
Indkøb: 720 m
Restaurant: 720 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.257,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.257,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
MadrasJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
LegehusJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:25 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:51 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen