- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Aavej 6 b
<<Tilbage

Hus nr.  31177315 - Løkken Strand og By - Aavej 6 b

Beskrivelse
Moderne og skønt byhus tæt på Vesterhavet og den charmerende ferieby Løkken
Et nymoderniseret hus for den lille familie, som gerne vil være tæt på stranden eller for parret, som vil have de fleste af områdets mange tilbud indenfor kort rækkevidde.

Indretning
Huset er for de, der har brug for en base, som ligger tæt på det hele. Med seks sengepladser er der plads til en lille familie eller måske to par, som gerne vil opleve en af Nordjyllands smukkeste destinationer sammen. Huset har gode moderne faciliteter som gratis og trådløst internet, spillekonsol og alle nødvendige hårde hvidevarer, heriblandt både vaskemaskine og tørretumbler, så man hele tiden kan have rene og tørre håndklæder til de mange strandture. I opholdsrummet finder man køkken, spiseplads og stue med brændeovn, og herfra er adgang til endnu en dejlig stue med et stort vinduesparti, loft til kip og udgang til terrassen. Desuden et flot badeværelse med bruseniche og garderobeplads i entreen.

Udendørs
Den omgivende grund er indhegnet til terrasseareal og helt lukket. Her kan man opholde sig i fred og ro og nyde solen det meste af dagen, og om aftenen får man det maximale ud af den danske sommer; Vesterhavet ligger nemlig så tæt på huset, at man både kan høre det bruse og dufte saltet fra det store vand.

Beliggenhed
Fra huset er der kun små 300 meter til Vesterhavet og Løkkens vidtstrakte, hvide og brede sandstrand med plads til alle slags strandaktiviteter, et hit hos både børn og voksne. Turen til vandkanten kan f.eks. tages ad 'Kærlighedsstien', som ligger parallelt med Furreby Bæk, og som fører direkte ned til de smukke hvide badehuse, der er et af Løkkens berømte vartegn sammen med Sømærket og Løkken Mole. I Løkken by er der sommeren over en dejlig, afslappet feriestemning med masser af mennesker i butikkerne og på de lokale spisesteder. Besøg f.eks. Bolcheriet og se hvordan de store og tunge sukkermasser ved håndkraft bliver til små smagfulde klumper, eller læg vejen forbi Løkken Bryghus og smag de lokale øl varianter. I Løkken finder man altid noget for enhver smag!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 314 m2
Opført: 1984 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 280 m
Indkøb: 650 m
Restaurant: 600 m
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.486,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.486,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen