- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Daadyrvej 23 A
<<Tilbage

Hus nr.  31177295 - Saltum - Daadyrvej 23 A

Beskrivelse
Pænt og velholdt sommerhus med dejlig beliggenhed og tæt på den nordjyske natur.
Elsker man at være i naturen, er dette sommerhus et oplagt valg til den næste ferie. Med skov og strand i umiddelbar nærhed og med mulighed for mange udetimer på den store terrasse.

Indretning
Sommerhuset er løbende vedligeholdt og fremstår i dag overalt i pæn stand med loft til kip og en lys og imødekommende indretning. De tre værelser og badeværelset ligger langs entreen, her er plads til seks af de otte overnattende gæster og fint med skabsplads, og badeværelset er med bruseniche. Køkkenet har de fornødne hjælpemidler og hænger sammen med den hyggelige spisekrog, hvor der er plads til børnene på den lange bænk. Stuen domineres af sofaarrangementet foran den smukke, indbyggede pejs og herfra er der udsigt til grunden gennem de store panoramavinduer. Værelse nr. 4 ligger i forlængelse af stuen, hvor man finder de sidste 2 senge pladser samt badeværele med toilet, vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der her etableret gratis og trådløst internet (wi-fi).

Udendørs
På den store naturgrund er der plads til boldspil og leg og gode muligheder for gemmeleg i det høje græs eller bag buskene. Hele grunden er afskærmet af høje træer, som giver god læ, og børnene kan lege trygt i sandkassen og på gyngerne. Med udgang fra køkkenet og værelsesgangen er der en stor terrasse, hvor morgenkaffen og aftensolen kan nydes, og mod sydøst er etableret en stor og delvist overdækket terrasse, hvor man kan opholde sig helt ugeneret.

Beliggenhed
I Saltum og omegn er der mange udflugtsmål for naturelskere, f.eks. det fredede område Lille Norge med skønne udsigtspunkter og Nols Sø, hvor man kan komme helt tæt på den nordjyske fauna. Desuden er der i området et stort og udbygget stisystem, sti 100, som breder sig fra Hune til Løkken, og som egner sig til både vandrere, cyklister, mountainbikere og løbere. Ønsker man mere action, anbefaler vi at køre den korte tur til Jambo Feriepark og prøve Europas største minigolfbane, eller til Løkken, hvor en regvejrsdag kan bruges i Action Hiuse med bowling, gokart, paintball og legeland for de små.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 76 m2
Anneksareal: 21 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 1000 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 2,8 km
Golfbane: 5,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.516,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.516,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:14 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen