- samlet udbud af sommerhuse i Rødhus Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Rødhus Strand  /  Rødhus - Grinden 8
<<Tilbage

Hus nr.  31177285 - Rødhus - Grinden 8

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus i yderst natursmukke omgivelser i Rødhus syd for den kendte badeby Blokhus
Dette klassiske sommerhus tilbyder al komfort, og der er mulighed for en god sommerhusferie både for 2 familier, som vil bruge hele ejendommen, eller for et par, som værdsætter god plads.

Indretning
Sommerhuset er gennemgående lyst og venligt, men også meget rustikt indrettet med klinker og trægulve, vandskurede og hvidmalede vægge og trælofter. I selve hovedhuset er der en praktisk baggang med bryggersbord, vaskemaskine og tørretumbler. Et godt badeværelse oget stort opholdsrum med spiseafdeling med plads til 10, sofagruppe med gode møbler og plads til ca. 6 personer og flot fladskærms-TV finder du også her. På 1. sal i hovedhuset, har du 2 gode soverum. Hovedhuset er forbundet med 2. del af boligen via en stor træterrasse. I dette anneks, har du i stueetagen et umøbleret opholdsrum og på 1. sal et mindre opholdsrum med en sofagruppe og et TV og en DVD, så kan man trække sig tilbage og se en film eller slappe af med en bog. I annekset er der 2 soverum i stueetagen og 1 på 1. sal, samt et lækkert badeværelse på stueetagen med spabad og rummelig sauna. Her er sommerhuset, hvor en større gruppe han hygge sig og slappe af, men hvor også en enkelt familie eller et par, som kun vælger at bruge hovedhuset, kan finde sig godt til rette.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund med marehalm og lyng og høje fyrretræer, som dels sørger for privatliv og dels giver god læ for Vestenvinden. Den store og sydvendte terrasse er populær året rundt og forbinder dertil de to huse. Gode havemøbler.

Beliggenhed
Rødhus er et usædvanligt smukt naturområde ca. 5 kilometer syd for Blokhus. Her er sommerhusene planlagt godt ind i området, og man kan ubesværet løbe, vandre eller cykle nogle fantastiske ture i området. Stranden ved Rødhus er bred og hvid, og der er gode bademuligheder. Blokhus byder på alt, hvad hjertet kan begære af restauranter og muligheder for shopping.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 175 m2
Grundareal: 2200 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 2,1 km
Restaurant: 3,5 km
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.486,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.486,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:27 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:63 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen