- samlet udbud af sommerhuse i Løkken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Løkken  /  Løkken Strand og By - Agnethevej 17
<<Tilbage

Hus nr.  31177255 - Løkken Strand og By - Agnethevej 17

Beskrivelse
Harmoni og velbehag i fremtidens hus tæt på en af Vesterhavets bedste strande
Vi byder velkommen til et helt specielt sommerhus med miljøvenlighed og bæredygtighed i fokus, og hvor moderne og tekniske detaljer gør det nemt og behageligt at holde ferie.

Indretning
Sommerhusets indretning er gennemtænkt til mindste detalje, her er lavet et helt bevidst valg om alt fra møbler til materialer; f.eks. har hvert værelse sin egen farve, så man kan skifte soveplads alt efter humør. Sommerhusets ejere går meget op i miljøvenlighed og bæredygtighed, derfor er der mange steder valgt økologiske naturprodukter; eksempelvis kommer man til at sove i dyner og hovedpuder med fyld af kapokfiber, som er et råstof, der ikke skal vaskes eller behandles efter høst. I dette sommerhus hersker ro og harmoni, og ved indgangen mødes man af en indbygget og stilfuld bioethanolkamin, som spreder hygge i huset. Herfra kommer man til det lyse og rummelige opholds- og spiserum med højt til loftet. I køkkenet er der lagt stor vægt på kvalitet og moderne teknologi, og har man lyst til at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden, kan den serveres på fint porcelæn, og man kan drikke et godt glas vin af krystalglas dertil. I det store og hyggelige badeværelse går de naturlige byggematerialer igen, her er f.eks. brugt det hudvenlige corian, så også allergikere kan sidde i spa'en og nyde den varme og afslappende stemning. I denne ende af huset ligger desuden to soveværelser med hver to elevationssenge, og i den modsatte ende finder man yderligere to soveværelser; et med dobbeltseng og et med to elevationssenge, ogydermere et dejligt lyst badeværelse. Sommerhuset er velegnet til en stor eller to mindre familier, som sætter pris på faciliteter lidt ud over det sædvanlige.

Aktivitetsrum
Syd for opholdsområdet finder man aktivitetsrummet, hvor hele familien kan hygge med et spil kort eller forbrænde lidt energi med et spil på Wii-konsollen. Her er også et tv og gulvvarme, så selv de mindste børn kan være med i legen. Et skønt rum, som også gør sommerhuset attraktivt udenfor sæsonen.

Udendørs
Fra opholdsområdet og aktivitetsrummet har man adgang til den sydligt beliggende træterrasse, mens der mod vest er en lukket terrasse, som giver god læ for vestenvinden. I alt 50m2 terrasse, så det altid er muligt at finde en varm og skøn plet i solen. Børnene kan spille og lege på plænen, i sandkassen og gyngen, mens bilen kan stå i læ i den tilhørende garage.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger syd for Løkken, et af de mest kendte ferieområder i Danmark med en af Europas dejligste badestrande. Det er muligt at køre i bil til Blokhus og Rødhus, og for de motionsglade er stranden også god til løbe og cykelture. Løkken by tilbyder forskellige indkøbsmuligheder, seværdigheder og aktiviteter, som f.eks. 18-hullers golfbane, fodboldgolf og bowling. Lige nord for byen kan man besøge Børglum Kloster, og lidt længere oppe af kysten kan man bestige den store sandklit Rubjerg Knude og slutte turen af med en is i den lille og hyggelige ferieby Lønstrup.

Gratis sengetøj og håndklæder
Sengetøj er automatisk inklusiv i lejen, og skal ikke bestilles ekstra. Angiv derfor venligst det korrekte personantal, da vi lægger sengetøjet og håndklæder (2 stk. per person) i huset før din ankomst.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 2013 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 2 km
Restaurant: 1,3 km
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.134,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.134,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Amerikansk køleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:29 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:44 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
SolenergiJa
JordvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen