- samlet udbud af sommerhuse i Skallerup Klit
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Skallerup Klit  /  Skallerup Klit - Lillehundsvej 12
<<Tilbage

Hus nr.  31177235 - Skallerup Klit - Lillehundsvej 12

Beskrivelse
Højt beliggende sommerhus med panoramaudsigt over Vesterhavet
Et dejligt, moderniseret feriehus med fantastisk beliggenhed tæt på Vesterhavet og det populære Skallerup Seaside Resort.

Indretning
Vi præsenterer her et absolut flot og lækkert sommerhus, som oprindeligt er opført i 1965 og har fået en stor renovering i 2016. Udlejerne har bl.a. malet husets vægge hvide, renoveret køkkenet og møbleret rummene i en skøn, lys og skandinavisk stil, krydret med enkelte, charmerende retrofund og plakater af den lokale kunstner Poul Anker Bech, som ofte fandt sine motiver i og omkring Lønstrup. Huset ligger højt og man har derfor en helt fantastisk udsigt over hele bugten ved Skallerup; i godt vejr kan man se fra Hirtshals Fyr til Rubjerg Knude, og på gråvejrsdage er det hyggeligt at tænde op i brændeovnen, mens vinden rusker udenfor. Lejer man dette sommerhus får man rådighed over et køkken, et opholdsrum, et badeværelse og tre soveværelser, så man kan være op til seks personer her på samme tid, og selvfølgelig er her også alle de nødvendige hårde hvidevarer, tv med parabol og et trådløst internet. Dette sommerhus repræsenterer en særdeles velfungerende kombination af funktionalitet, hygge og god beliggenhed.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kæmpe naturgrund med masser af plads til at spille bold, tumle og løbe omkring. Det store terrasseareal indbyder til mange timers hygge og afslapning i solen, og mange gode måltider tilberedt på grillen, mens man nyder den storslåede udsigt over landskabet og havet.

Beliggenhed
Med kun 830 meter til Vesterhavet og stranden er det obligatorisk med en eller flere dukkerter i de blå bølger. Det er også skønt at gå en lang tur i vandkanten og lade krop og sind blive blæst igennem, en sikker måde at få ny energi på. Ikke langt fra sommerhuset ligger det berømte og populære Skallerup Seaside Resort med masser af sjove aktiviteter for hele familien; badeland, legeland, wellness og mange forskellige sportsfaciliteter. Mod nord ligger Hirtshals med den travle havn og oplevelsescenteret Oceanariet, mens man mod syd finder kunstnerbyen Lønstrup med gallerier, arbejdende værksteder, specialbutikker og et godt udvalg af gode spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 4500 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 650 m
Indkøb: 450 m
Restaurant: 450 m
Golfbane: 3,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.884,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.884,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Køleskab med frostboks:50 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen