- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By  /  Blokhus Strand og By - Vigen 12
<<Tilbage

Hus nr.  31177210 - Blokhus Strand og By - Vigen 12

Beskrivelse
Hyggeligt feriehus med skønne udearealer og helt centralt beliggende i Blokhus.
Lad dette velholdte hus være den ideelle ramme for familiens næste ferie i det nordjyske. Her er lagt op til hygge og fælles oplevelser, og med Blokhus by og strand kun en kort gåtur væk, er man tæt på det hele.

Indretning
Huset er meget funktionelt delt op, med de tre værelser samlet omkring entreen, hvor du også finder husetsgæste-WC. De er alle charmerende indrettet, og i tilknytning til det største værelse ligger det nydelige badeværelse, som foruden bruseniche også har et aflangt 2-personers spabad installeret. Her kan man med få midler arrangere en afslappende wellness-oplevelse. Køkkenet ligger centralt i huset, har god skabsplads, alle moderne hvidevarer og er åbent mod spiseafdelingen, som igen fører over i den store og pænt indrettede stue med flere dejlige sofaarrangementer og en skøn udsigt til haven. Der er således mange muligheder for at slappe af med en god bog, en avis eller ved at surfe lidt på det gratis og ubegrænsede wifi-net; måske i varmen fra brændeovnen, som står midt i stuen. Man kan også trække ud i den pragtfulde og lyse havestue med store glaspartier og dejlige, bløde sofaer; et stort plus for huset. Desuden har huset et energibesparende solvarmeanlæg og en varmepumpe med køl, her er tænkt på både miljø og økonomi.

Udendørs
På den store naturgrund er anlagt en stor og velplejet græsplæne, og med høje træer er man afskærmet fra naboer og forbipasserende. Her er lagt op til boldspil, fangeleg eller afslapning på den åbne terrasse, som har udgang fra havestuen. Her er også opstillet et læhegn, så man ikke generes af den til tider lidt drilske vestenvind. Grill og havemøbler er til fri afbenyttelse for husets gæster.

Beliggenhed
Vigen ligger helt centralt i Blokhus, lige bag byens centrum. Der er således ikke langt til hverken indkøb, shopping eller spisesteder, og det er meget nemt at tage en udflugt til den store, hvide sandstrand. I udkanten af byen ligger den nyetablerede Gateway Blokhus, et kæmpeområde i skoven med legeplads, grillpladser og løbe- og cykelstier, lige noget for den aktive familie. Og skal man have lidt mere action, anbefaler vi en tur i Nordens bedste sommerland, Faarup Sommerland, med rutchebaner, riverrafting, vandland, ponyridning og mange flere aktiviteter for store og små.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)
GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter, Blokhus) hele året!

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 108 m2
Grundareal: 850 m2
Opført: 1967 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 650 m
Indkøb: 300 m
Restaurant: 300 m
Golfbane: 2,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.257,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.257,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.417,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.417,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:90 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:22 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
SolenergiJa
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen