- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Svendborgvej 18
<<Tilbage

Hus nr.  31177140 - Saltum - Svendborgvej 18

Beskrivelse
Klassisk og hyggeligt sommerhus på flot klitgrund i Saltum
Et skønt og velfungerende sommerhus, som er velegnet til ferie hele året rundt.

Indretning
Sommerhuset er bygget i 1975 og er løbende renoveret og særdeles velholdt. Det fremstår lyst og venligt, lægger op til en afslappende ferie og vil virke som en god base for en familie, som også gerne vil benytte sig af områdets mange muligheder og ikke mindst udnytte, at man er så tæt på Vesterhavet. Sommerhusets tre værelser med fem sovepladser og badeværelset med bruser, vaskemaskine og gulvvarme er placeret samlet omkring entreen, mens det åbne køkken hænger sammen med spisepladsen og den hyggelige stue med sofa, tv og brændeovn. I disse hyggelige og velfungerende rammer kan man ikke undgå at slappe af og koble helt fra hverdagens høje tempo, så kvalitetstid med familien bliver en helt naturlig del af ferien!

Udendørs
Fra den charmerende og flotte klitgrund er der en skøn udsigt over det smukke landskab og helt til Vesterhavet. Grunden har små klitter, træer og er let kuperet, og terrasserne mod øst og vest ligger godt i læ for Vestenvinden - kort sagt er her de helt ideelle omgivelser til at nyde den danske sommer i fulde drag.

Beliggenhed
Saltumområdet er et af de smukkeste i hele Nordjylland med en helt unik natur; fredede områder med mulighed for at komme helt tæt på natur og dyr, små søer, højdedrag med fantastiske udsigtspunkter og selvfølgelig Saltum Strand, som er meget børnevenlig og giver mulighed for helt trygt at bade, soppe, bygge i sandet, flyve med drager og lege i de høje klitter. Stranden ligger kun 650 meter fra sommerhuset, og tæt på finder man også Jambo Feriepark med en af Europas flotteste minigolfbaner og en købmand, hvor man kan købe aviser, rundstykker og andre småfornødenheder. Områdets helt store trækplaster er Faarup Sommerland, som flere gange er kåret til både Danmarks og Nordens bedste forlystelsespark, her er aktiviteter og sjov og ballade nok til flere dage for hele familien.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet (fra 1. nov. 2017): Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 1790 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 650 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 4,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.242,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.242,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.457,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.457,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
Internet (fra 1. nov. 2017)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen